Uz Smart Travel, provedite čaroban dan na jezeru Balaton, razgledajte impozantni dvorac Festetics i degustirajte vino obitelji Esterhazy...prijevoz autobusom iz Zagreba...209 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe u 05.45h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502 - 506)! Kupon vrijedi isključivo za datum 18.05.2019.!


POLAZAK: 18.05. 
Provedite čaroban dan na jezeru Balaton, razgledajte impozantni barokni dvorac Festetics i degustirajte vino u Vinskim podrumima obitelji Esterhazy...

Okupljanje grupe u 05.45h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502 - 506).
 Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, polazak u 06.00h prema MAĐARSKOJ. Ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak u KESZTHELY, grad smješten na obali JEZERA BALATON. 


Grad je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta u Mađarskoj, posebno popularan među domaćom populacijom upravo zbog svog položaja na Balatonu, ali i zbog mnogih kulturnih i povijesnih atrakcija od kojih se posebno ističe veliki 


DVORAC FESTETIC, za čiju je igradnju zaslužna ugledna obitelje Festetic hrvatskih korijena. Po dolasku, odlazak u razgled dvorca, u pratnji vodiča. Kraće slobodno vrijeme za kupnju suvenira ili odlazak u Muzej marcipana, na kavu i kolač (uz doplatu na licu mjesta). Okupljanje grupe i vožnja autobusom uz obalu jezera Balaton do SZIGLIGETA, gdje ćemo posjetiti vinski podrum Esterhazy Pince (prijava u agenciji, doplata na licu mjesta). Degustacija četiri vrste vina uz prezentaciju i mogućnost kupovine vina.. 

Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema mjestu polaska. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Povratak na mjesto polaska (AK Zagreb) previđen je u večernjim satima.