Lako i jednostavno do diplome Digitalnog Marketinga! Proficiens Academy nudi Vam vrhunski paket 5 online tečajeva specijalizacije za digitalni marketing na engleskom jeziku za samo 799 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tečajeve je moguće pohađati gdje i kada vi to želite, s računala, tableta ili mobitela, i nema roka do kada ih morate završiti! 5 online tečajeva + završni rad (prosječno 40 sati učenja)! Tečajevi su na engleskom jeziku! Kupon se može iskoristiti do 30.05.2019.

Tvrtka Proficiens komunikacije d.o.o. specijalizirana je za e-učenje i razvoj online edukacija. Nudimo više od 100 vrhunskih online edukacija na engleskom jeziku, koje za svoju internu edukaciju odabiru i velika svjetska imena poput Tupperwarea, Hertza, Polaroida, Toyote, Walmarta i mnogih drugih. 

Edukacije su dostupne 24 sata dnevno na našoj originalnoj platformi za e-učenje koju polaznici raznih profila već godinama prepoznaju kao vrlo ugodnu i jednostavnu za korištenje.

Tečajeve je moguće pohađati gdje i kada vi to želite, s računala, tableta ili mobitela, i nema roka do kada ih morate završiti!

Digital Marketing Specialization Diploma je paket od pet tečajeva (+ bonus tečaj) koji će vas kroz cca. 50 sati edukacije, više od 60 modula i kratkih kvizova uvesti u svijet digitalnog marketinga. Po završetku svakog tečaja polaznici dobivaju certifikat o završenom tečaju, a po završetku svih šest tečajeva i po pozitivnoj ocjeni završnog rada dobit ćete i Digital Marketing Specialization diplomu Proficiens akademije.

Tečajevi u paketu su: Osnove marketinga (Marketing Basics), Odnosi s javnošću (Media and Public Relations), Osnove Internetskog marketinga (Internet Marketing Fundamentals), Kreiranje uspješnog Webinara (Creating a Great Webinar), Postavljanje ciljeva i postizanje zadataka (Goal Setting and Getting Things Done) + BONUS: Osnove marketinga u društvenim medijima (Social Media Marketing Essentials).

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna prijava s kuponom na mail helpdesk@proficiens.eu!