Upotpunite svoju mirisnu paletu novim i jedinstvenim parfemom - Urtica! Neka Vas ovaj svjetski priznati parfem od koprive zavede svojim inovativnim spojem sastojaka, za samo 129 kn s dostavom!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dejan Levačić kreirao je ovaj prvi hrvatski parfem od koprive, sa glavnom notom koprive ubrane na području Koprivnice, a proizveden u Hrvatskoj! Dostava vrijedi za cijelu Hrvatsku i uključena je u cijenu! Kupon vrijedi za 1 bočicu parfema Urtica od 30 ml (bez ukrasnog pakiranja, kutije i sl.), do 30.05.2019.

Proces stvaranja parfema od koprive trajao je četrnaest mjeseci. Glavne note parfema su kopriva, ulje koprive, neven, list ljubičice, jasmin i sandalovina.

Parfem je kreiran na bazi od 30% esencija, te kroz svoju primarnu notu koprive, odiše svježinom koja mu omogućava da bude nenametljiv, pun radosti i slobode.

Hrvatski kreator parfema Dejan Levačić, klijentu poklanja svu potrebnu pažnju tijekom procesa stvaranja personaliziranog parfema. Osobine klijenta, osebujnost, individualnost, odlučnost, želje i postignuća u notama parfema pretvaraju se u homogenu kompoziciju koja dočarava karakter klijenta. Proces je individualan i kao takav daje kreatoru i klijentu nesputanu slobodu kod odabira nota.

Ljubav prema kozmetici, a posebno prema parfemima prenijeta je sa velikom ljubavlju od majke Zlatice, koja je kao kemijski tehničar, radila u renomiranoj kompaniji Pliva.

Načini kreiranja parfema, nekonvencionalni su, a uvelike su isprepleteni iskustvima na području hidrotehnike i geotehnike koje je diplomirao.

Svaki proizvedeni parfem je brižno i nježno kreiran tijekom cijelog procesa, a koriste se domaće biljake koje rastu i obitavaju na području Hrvatske.

DODATNE ZANIMLJIVOSTI O PARFEMU

Parfem je PATENTIRAN pri državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske.

1596 posjetitelja renesansnog festivala u Koprivnici testiralo je parfem te je tim brojem apliciran pokušaj za Guiness World Record!

Parfem je predstavljen na 42. HRVATSKOM SALONU INOVACIJA s međunarodnim sudjelovanjem INOVA - BUDI UZOR 2017. koji se održao od 9 do 11. studenog 2017. u Osijeku. Bio je osvježenje ovogodišnjeg salona inovacija te mu je u izuzetno jakoj konkurenciji patenata - iz Tajvana, Malezije, Poljske, Rumunjske, Tajlanda, Koreje, Irana, Indonezije, Turske, Velike Britanije i Rusije - dodijeljena zlatna medalja. Stručni ocjenjivački žiri bio je iznenađen hrvatskim parfemom, kao i cjelokupnim proizvodom u segmentu inovativnosti.