Poklonite svome tijelu brigu, zdravlje i formu bogatim paketom od 30 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u salonu The Room Beauty & Hair u Osijeku uz čak 80% popusta!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pokrenite proces mršavljenja, poboljšajte izgled kože tijela i recite "zbogom" celulitu uz čak 30 tretmana po fenomenalnoj cijeni: 5x nekirurško zatezanje problematičnih zona, 5x ultrazvučna kavitacija, 5x limfna drenaža, 5x bodywrapping, 5x anticelulitna masaža, 5x infracrvena termodeka! Ponuda uključuje i poklon 3x radiofrekvencije lica uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticama! Kupon se može iskoristiti do 01.06.2019

KAVITACIJA

Aparat za kavitaciju se smatra najmoćnijim mehanizmom  pomoću koga se uništavaju masne stanice u tretiranju celulita i uklanjanju masnih naslaga. Temelji se na djelovanju ultrazvuka pri čemu dolazi do razgradnje masnih stanica,nakon čega se one preljevaju u međustanični prostor, a potom u krvotok. Stanice se bolje opskrbljuju kisikom,a tako razgrađene masti koriste se dalje u metabolizmu  ili kao energija za obavljanje različitih aktivnosti. Napredna tehnologija kavitacije omogućava koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Površina kože, žile, živci i mišići pri tom ostaju netaknuti.

LIMFNA DRENAŽA - presoterapija

Oprema Presoterapije, drugog naziva limfne drenaže, sastoji se od digitalne upravljačke jedinice s LED ekranom i posebnim odijelom (za noge, ruke, struk i stražnjicu). Koristi se za ublažavanje i uklanjanje masnoća kroz aktivaciju limfne drenaže. Idealno za uklanjanje masnoća,toksina uz stimulaciju krvožilnog sustava i cirkulacije.

Aparat radi po principima ručne limfne drenaže tako da se pravilno izabranim programom što imitira rad ruku, pravilno fiziološki izdreniraju noge, stražnjice i trbuh. Na taj način znatno poboljšamo prokrvljenost tkiva, eliminiramo metabolite iz njih te znatno umanjujemo količinu međustanične tekućine koja je u velikoj mjeri odgovorna za zastoj. Iskazao se nenadomjestiv u terapiji svih stupnjeva celulita!

Blagotvorno djeluje na uklanjanje celulita i masnoća, osobito u kombinaciji s drugim programima, potiče cirkulaciju krvi i na taj način sprječava nastanak upala (preporuča se za osobe koje mnogo sjede ili stoje), pomaže eliminirati otrovne tvari iz tijela stimulirajući vensku i limfnu cirkulaciju.

BODY WRAPPING

Anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam, a rezultate mjerimo u centimetrima. Već sam naziv „body wrapping“ govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije.

ANTICELULITNA MASAŽA

Anticelulitna je masaža čvrsta, ponekad i bolna, usmjerena ja na ”razbijanje” celulita. Provodi se anticelulitnim uljem jedinstvene recepture koja udružuje više prirodnih ulja za njegu te izabrana eterična ulja koja pospješuju prokrvljenost kože. Eterična  ulja pomažu u razgradnji masnoća, aktivira rad limfnog sustava i pospješuje uklanjanje otrova iz tijela.

INFRACRVENA TERMODEKA

Radi na principu terapijske topline s izravnim rezultatima na tijelo: vazodilatacijom, opskrbom stanica kisikom, mišićnom relaksacijom.Radna temperatura je 20-60 stupnjeva. Poboljšava cirkulaciju krvi i sposobnost tijela za uklanjanje otpada, kao što su mrtve stanice i mliječne kiseline iz mišićnih vlakana, te apsorpciju proizvoda za mršavljenje u ljudsko tijelo. Toplinska energija uzrokuje zagrijavajući učinak aktivacijom molekula stanica tijela .Povećava otpornost krvnih žila i promovira stanično funkcioniranje. Također toplinska energija omogućuje brzo i učinkovito ublažavanje boli mišića i zglobova.

Tretman lica radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože. To je neinvezivan i ugodan tretman kontoliranog zagrijavanja dermisa i potkožnog tkiva. Ovim tretmanom se znatno poboljšava cirkulacija i mogućnost topljenja masnog tkiva. Koristi se kod debljih slojeva jer prodire dublje. Naša kozmetička oprema sadrži hladni sistem koji djeluje na površini kože a podkožnom tkivu se dovodi radiofrekvencijska energija.

RF zagrijava vlakna kolagena u dermisu (dublji sloj kože) do određene temperature, pospješuje cirkulaciju i dovodi do njihove kontrakcije te stimulira obnavljanje kolagena. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža.