Colway® nudi pionirski preparat za njegu kose! Šampon koji sadrži biološki aktivan diosmin protiv ispadanja kose i za brži rast deblje vlasi (za nju i njega)...samo 99 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se odnosi na cijelu Hrvatsku! Dostava stiže u roku 3-5 radna dana od dana zaprimanje narudžbe. Kupon vrijedi do 09.06.2019.!

Colway® Diosmin 7

Šampon protiv ispadanja kose i za brži rast deblje vlasi (za nju i njega), novi je pionirski preparat marke Colway®. Po prvi puta u povijesti svijeta među proizvodima namijenjenim za njegu kose, Colway® nudi šampon koji sadrži biološki aktivan diosmin.  

Njegova svrha je da izvrši utjecaj na sami proces rasta kose, baš gdje se nalazi folikula dlake. Diosmin izaziva kontrakcije i opuštanje krvnih žila unutar folikula dlake. Rezultat je povećani protok krvi a time i veća opskrba matičnih stanica kose hranjivim tvarima, tako da mogu rasti deblje i jače.  


Colway® Diosmin Šampon protiv ispadanja kose i za brži rast deblje vlasi, za razliku od drugih šampona i  proizvoda protiv ispadanja kose koji se nude na tržištu, djeluje ne samo u procesu pranja kose, već i cijelo vrijeme do ponovnog pranja kose.  
Čestice diosmina u mikroniziranom obliku, čak i nakon temeljitog ispiranja vodom, ostaju na epidermi vlasišta, osiguravajući povećanu prokrvljenost folikula te vidljivo smanjuju količinu izgubljene kose tijekom četkanja, već nakon 2 - 3 aplikacije.  
Trajni učinak debele vlasi događa se kad se svi folikuli ojačaju u toj mjeri da počne rasti nova kosa. Potrebna su 2/3 mjeseca u kojima se preporuča kontinuirano pranje kose s Colway® Diosmin Šamponom, najmanje dva puta tjedno. Za još bolji rezultat, preporuča se nanošenje  Colway® Natural Collagen Hair & Nails (za kosu i nokte) nakon svakog šamponiranja, što ojačava efikasnost Colway® Diosmin Šampona.  


Proizvod ne sadrži parabene, SLS, SLES i silikone. Posebno se preporuča za osobe koje imaju krhku folikulu te im pretjerano ispada kosa.  

Colway® Diosmin Šampon protiv ispadanja kose i za rast deblje vlasi, ne sadrži sadrži mikronizirane čvrste tvari, stoga se preporuča dobro promućkati prije upotrebe.