Treba Vam nužni ili preventivni pregled abdomena? Nemojte propustiti priliku! Ponuda za pregled i UZV abdomena u Poliklinici dr. Đurića u centru Zagreba za samo 199 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Brinite o svome zdravlju i napravite ultrazvuk i pregled abdomena na vrijeme u Poliklinici dr. Đurića u Zagrebu! Kupon vrijedi do 31.05.2019.

Ultrazvuk abdomena vrlo lako otkriva i najmanje promjene koje odstupaju od normalnih. Njime se može lako otkriti ono što je inače teško vidljivo i opipljivo.

Spriječite moguće bolesti na vrijeme! 

Svakodnevno se ljudi diljem svijeta susreću s bolovima ili nelagodom u predjelu trbuha/abdomena. 

Kako biste bili sigurni što ti bolovi znače, ultrazvukom se odmah da vidjeti stanje. Tako se odmah zna i koji je točno poremećaj u pitanju. Također, ultrazvuk je jako važan i kod najranijeg otkrivanja eventualnog većeg problema organa u području abdomena. Ranim otkrivanjem prognoza bolesti značajno se poboljšava. Pregled se preporučuje jednom godišnje svima.

Ultrazvuk je, uz liječnički pregled, najvažniji pregled cijelog abdomena. Omogućuje uvid u veličinu, strukturu organa te olakšava otkrivanje i liječenje bolesti. Budite odgovorni prema svome zdravlju!

Naručite se već danas i djelujte preventivno!

Poliklinika dr. Predraga Đurića

Mr. sc. dr. med. Predrag Đurić, rođen 11.5.1961. godine u Sisku. Osnovnu i srednju školu pohađa u Zagrebu. 

Medicinski fakultet upisuje 1979. te ga završava 1986. Nakon stažiranja radi 7 godina u Domu zdravlja Kutina u Stanici za hitnu medicinsku pomoć.

Magistrira 1994. na temu iz onkologije „Oligoelementi u tumorskom i zdravom tkivu jajnika“. Od 1995. do 2000. se specijalizirao za ginekologiju i porodiljstvo u KB Merkur. 

Nakon toga radi kao liječnik - ginekolog u privatnoj poliklinici.

Potrebna je najava i rezervacija termina minimalno 3 dana unaprijed na broj tel: 01/4813 700, uz KOD i ID kupona po primitku.