[ZAGREB] Drage buduće mame, samo za Vas!!! 4D ultrazvuk i DVD snimka vaše bebe uz uključen anomaly scan u Poliklinici dr. Đurića u centru Zagreba za samo 249 kn!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iščekivanje djeteta je jedan od najljepših perioda u životu! Stvorite neizbrisive uspomene s 4D ultrazvukom i upoznajte svoje dijete na posve drugačiji način! UZV se preporučuje između 20. i 30. tjedna trudnoće. Kupon se može iskoristiti do 31.05.2019.

Ponuda uključuje: 

4D ultrazvuk  Vaše bebe ("dinamičan" 3D ultrazvuk) i DVD snimka (filmić u boji u trajanju 20-ak sekundi) uz uključen anomaly scan.

ODMAH po kupnji kupona potrebna je najava i rezervacija termina ili minimalno 3 dana unaprijed na broj tel: 01/4813 700, uz KOD i ID kupona po primitku.

Poliklinika dr. Predraga Đurića

Mr. sc. dr. med. Predrag Đurić, rođen 11.5.1961. godine u Sisku. Osnovnu i srednju školu pohađa u Zagrebu. 

Medicinski fakultet upisuje 1979. te ga završava 1986. Nakon stažiranja radi 7 godina u Domu zdravlja Kutina u Stanici za hitnu medicinsku pomoć.

Magistrira 1994. na temu iz onkologije „Oligoelementi u tumorskom i zdravom tkivu jajnika“. Od 1995. do 2000. se specijalizirao za ginekologiju i porodiljstvo u KB Merkur. 

Nakon toga radi kao liječnik - ginekolog u privatnoj poliklinici.

Ovom ponudom vam želimo pružiti sigurnost u zdravlje vašeg djeteta, ali i pružiti mogućnost da svoje dijete upoznate i prije nego se ono rodi.

Osjećaji neizmjerne sreće, ljubavi i iščekivanja se cijelo vrijeme miješaju s osjećajima brige, straha, raznih pitanja i nejasnoće jer je prije svega najbitnije zdravlje djeteta. 

4D ultrazvukom ćete imati priliku upoznati svoje dijete na posve drugačiji način.

Ginekologu će ovaj ultrazvuk otkriti važne podatke o djetetovu razvoju.

Istodobno će u Vama pobuditi posebne osjećaje koji će Vam dati svu sigurnost i sreću koju trebate dok čekate na svoju bebu. :)

Također dobivenu DVD snimku jednoga dana možete pokazati i svom djetetu!