Biser Makarske rivijere - predivna Brela pozivaju na 4 dana/3 noćenja s polupansionom u hotelu Sunčeva Postelja za 2 osobe uz korištenje fitnessa, 20% popusta na usluge njege tijela...2659kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovo malo mjesto sa velikim nasljeđem, svakim danom slavi ljepotu netaknute prirode, čistog mora, prekrasnih prirodnih plaža, prožetih mirisima smokve, masline, bora, i cvijeta višnje Maraske... Kupon je iskoristiv od 01.05. do 31.05.2019.!

Hotel Sunčeva Postelja

Hotel se sastoji od 12 apartmana različitih veličina. Svi apartmani imaju balkone sa pogledom na more, klimatizaciju, telefon s direktnom vezom, sef, satelitske televizije, internet priključak, opremljene kuhinje, extra veliki bračni krevet. U dnevnom boravku apartmana i studija nalaze se sofe za razvlačenje kao pomoćni ležaj za dvoje.

Iako naziv Sunčeva Postelja, obzirom na fascinantni položaj samog aparthotela, poseban i nezaboravan, zapravo i ne treba zasebno objašnjenje, u ovom se nazivu krije i jedna zanimljiva činjenica.
Mnoge znanstvene studije temelje se na vjerovanju da su prvi, odnosno donski Hrvati, bili iranskog porijekla. Povjesničari tumače da su Hrvati svoj znakoviti grb donijeli iz Perzije, kao i hrvatsku narodnu umjetnost u koju se ubraja i hrvatski troplet. Po tim povijesnim saznanjima upravo i ime Hrvat, nastaje od perzijske riječi:

" hor - va ( t ) u " što u prijevodu znači "Sunčeva Postelja"

Danas, u 21. stoljeću, u oazi prirode i u svakom detalju našeg aparthotela ponosno ispreplićemo autohtono sa modernim, tradicionalno sa globalnim i pozivamo vas na nezaboravan odmor podvučen tradicionalnom hrvatskom gostoljubivošću.
Boje Jadrana ne mogu stati u riječi, niti njegovi zvuci u fotografije; zato vas pozivamo da sami osjetite jedinstvenu energiju ovog zaista posebnog mjesta, aparthotela Sunčeva Postelja.

Na samoj morskoj obali, neposredno iznad prelijepih plaža podiže se novi aparthotel Sunčeva Postelja: u potpunosti uklopljen u blago mediteranskog okruženja, postavlja novi koncept i novi standard hotelskog smještaja. 12 smještajnih jedinica, u kombinaciji apartmana i studia, omogućavaju posjetiteljima hotela makismalno neometan komfor.
Godinama brižno uređivan, svojim gostima pruža najbolje: materijali od kojih je načinjen, pomno su birani i prirodnog su podrijetla dok je namještaj ručne izrade od najfinijeg autohtonog drva i tikovine. Sve smještajne jedinice nadvijaju se neposredno nad morem, pružajući nezaboravan pogled na beskrajan plavi horizont, na blještavost Sunčeva sjaja ili na fascinantne kratke ljetne oluje - čine se na dohvat ruke. Kupaonice hotela su priča za sebe i koncipcirane su da probude sva čula dragih gostiju. Sklad boja, podno grijanje u svim kupatilima, masažni stupovi i extra balkoni u kupatilima sa pogledom na more daju posebnu notu senzualnosti.

Hotel se sastoji od 12 apartmana različitih veličina:

• 6 apartmana deluxe apartmana veličine 57m2 + 2 balkona (2+2 osobe)
• 1 apartman veličine 46,5m2 + balkon (2+1 osoba)
• 1 studio apartman deluxe veličine 49m2 + balkon (2+2 osobe)
• 1 studio apartman veličine 43m2 + balkon (2+1 osoba)
• 1 studio apartman veličine 37,5 m2 + balkon (2+1 osoba)
• 1 studio veličine 31,5 m2 + balkon (2 osobe)
• 1 dvokrevetna soba veličine 29,5m2 + balkon (2 osobe)

Svi apartmani imaju balkone sa pogledom na more, klimatizaciju, telefon s direktnom vezom, sef, satelitske televizije, internet priključak, opremljene kuhinje, extra veliki bračni krevet. U dnevnom boravku apartmana i studia nalaze se sofe za razvlačenje kao pomoćni ležaj za dvoje.
Za goste hotela po želji postoji room service, a na raspolaganju je i restoran.

Gosti hotela Sunčeva Postelja osim prekrasnog kristalno čistog mora, udaljenog svega nekoliko metara od hotela, imaju privilegij uživati u vlastitom wellnessu opremljenim s teretanom i saunom gdje se također nudi široka paleta tretmana za tijelo, ali i bistro-baru: na terasi koja se nalazi na dohvat morskih ruku mogu se opustiti uz posebno birane koktele i osvježavajuća pića.
Restoran, recepcija i panoramsko dizalo koje prolazi kroz samo "srce" hotela zaokružuju harmoniju i sklad hotela Sunčeva Postelja.

O BRELIMA

Poznato kao jedno od najčišćih i najprozirnijih mora, Jadran deseljećima privlači svojim prirodnim ljepotama. A duž takve jadranske obale, područje Makarske rivijere ima možda i najprozirnije more i najljepše niske plaža koje se gotovo u neprekinutom nizu redaju kilometrima. Prepoznata još od starih Rimljana i njihovih prvih ladanjskih kuća, današnja Brela su u punom smislu riječi biser središnje Dalmacije i Makarske rivijere. Prostor stoljetne turističke tradicije omiljena je destinacija onih putnika koji traže vrhunski smještaj i mir u nenadmašnom mediteranskom ugođaju.

Impozantna planina Biokovo posebni je ukras ove obale: bijeli kamen u kontrastu sa gustom borovom šumom, strmi obronci koji se neočekivano spuštaju do samog mora čine iznenađujući prirodni splet i specifičnu kombinaciju, jedinstvenu duž cijelog Jadrana. Ovo malo mjesto sa velikim nasljeđem, svakim danom slavi ljepotu netaknute prirode, čistog mora, prekrasnih prirodnih plaža, prožetih mirisima smokve, masline, bora, i cvijeta višnje Maraske.