Ovaj VIP kompleks koji ostavlja bez daha, smješten je na samoj obali i ima pristup prirodnoj stjenovitoj plaži. Kupon za ponudu vrijedi za 4 ili 6 osoba, ovisno o izabranoj opciji i može se iskoristiti do 30.04.19.

GOLDEN RAYS 

Kompleks GOLDEN RAYS je pionir luksuznog turizma u Dalmaciji. Idealno mjesto za posjetitelje u potrazi za luksuzno uređenim, modernim i potpuno opremljenim imanjima! Ovaj VIP kompleks je smješten na samoj rivi i ima pristup prirodnoj stjenovitoj plaži. Otvorio je svoja vrata u ljeto 2013. godine, a sa svojih 7 luksuznih vila i 8 apartmana od tada je jedino takvo mjesto na jadranskoj obali.


Ne samo da će ovdje gosti doživjeti standardne usluge na visokoj razini, nego će se udovoljiti sve osobne potrebe i želje gostiju, bilo da se radi o osobnom kuharu, batleru, službenici, organiziranju tečajeva za catering, plivanje i ronjenje. , osobnu limuzinu s uslugom vozača ili bez nje, izlete s privatnim vodičima, čuvanje djece itd.


Primošten

Grad Primošten smješten je na otoku koji su njegovi stanovnici prije pet godina povezali s kopnom kako bi lakše došli do svojih polja. Ime grada potječe i od toga - izvedeno je iz dalmatinskog izraza “primostiti” do mosta. Okružen sa sedam otočića, Primošten je dar prirode koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.


Ono što prirodna priroda nije dala, marljivi su ljudi stvorili da Primošten postane jedna od najatraktivnijih destinacija na Jadranu. Stare kamene kuće, crkve i uske kamene ulice (dalmatinska kala) pokazuju savršen spoj prošlosti i sadašnjosti. Nekada ribarsko mjesto, grad se razvio u turistički raj u ovom dijelu Jadrana. Šarm koji ovaj mali grad odiše teško je odoljeti.