U subotu 18.05.19. zaputite se s Autoturistom Park u austrijski Landskron - Planina majmuna i show program s pticama grabežljivicama! Ponuda uključuje prijevoz autobusom, za samo 199 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Priuštite si spektakularan izlet u Austriju - Planina majmuna i show s pticama grabežljivicama! Polazak iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u 6:30 sati, 18.05.2019.

PROGRAM IZLETA

Polazak iz Zagreba (južno parkiralište Gradskog poglavarstva) u 6:30 sati. Ugodno putovanje Slovenijom i Austrijom prema mjestu Landskron u kojemu se nalazi simpatični zoo park japanskih majmuna – PLANINA MAJMUNA (Affenberg Tierpark). Šetnja ovim neobičnim zoološkim vrtom uz pratnju stručne osobe te uz direktno druženje s njegovim stanovnicima koji slobodno šeću uokolo. 

Nakon razgleda i kraćeg slobodnog vremena za osvježenje, odlazak do obližnjeg dvorca LANDSKRON. Unatoč svom "okrnjenom obliku", srednjovjekovni dvorac Landskron je najupečatljivija znamenitost na području Villacha. Osim šetnje po ostacima utvrde i lijepog pogleda na Villach i okolne planine, dvorac pruža jedno zanimljivo iskustvo – SHOW S PTICAMA GRABLJIVICAMA! Po dolasku uživanje u jedinstvenoj predstavi ptica grabljivica (traje oko sat vremena), a zatim i razgled ZOO vrta istih. 

Povratak u podnožje dvorca i nastavak putovanja u smjeru grada VILLACHA. Kraća šetnja povijesnom jezgrom te slobodno vrijeme za osobne programe. 

Polazak prema Zagrebu predviđen je u oko 18:30 sati satima. Sa kraćim pauzama u povratku, dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

OBAVEZNA PRIJAVA U AGENCIJI, A DOPLATA U EURIMA NA LICU MJESTA: ulaznica za predstavu ptica grabljivica i ZOO vrt u dvorcu Landskron – 11 eura odrasli, 6 eura djeca (6-14 god)
            ulaznicu za Affenberg s razgledom – 11 eura odrasli, 6 eura djeca (4-14
            god)