Put raskoši u srcu jedinstvenog Sarajeva poziva Vas na nezaboravan svibanj! Luksuz i wellness iskustvo u vrhunskom Malak Regency Hotelu***** na 2 dana/1 noćenje s polupansionom za 2 osobe...709 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje Wellness centra, neograničeno korištenje Fitness centra, popust na masaže 20%! Boravak za jedno dijete do 6 godina starosti gratis! Period korištenja: od 09.05.2019. do 31.05.2019.!

Malak Regency Hotel

Ovaj jedinstveni hotel s pet zvjezdica idealan je za goste na poslovnim
putovanjima, kao i za sve one željne uživanja i opuštanja u zelenoj oazi Ilidže.


Deluxe Room

Osjećajte se kao kod kuće u našoj Deluxe sobi koja je posebno dizajnirana za goste koji zahtijevaju dodatni prostor i pogodnosti. Probudite se u ovoj svijetloj i prozračnoj sobi od 33 m² sa pogledom na rijeku i planine. 


Wellness & Spa

Spa, fitness centar i bazen su otvoreni svaki dan od 07:00 do 23:00 sata. Ekskluzivni ženski termini su sobotom i nedjeljom, od 14:00 do 17:00 sati. Svi ostali termini su otvoreni za muškarce i žene zajedno.


Neodoljiva mješavina blagih mirisa, specifičan i opuštajući ugođaj Wellness & Spa centra hotela Malak Regency probudit će sva Vaša čula.


Opustite se i uživajte u Turskom hamamu ili sauni, napunite baterije energijom u našoj teretani ili zaplivajte u prostranom bazenu. Ekskluzivna wellness ponuda uključuje tretmane za njegu lica i tijela, spa rituale i aranžmane, te usluge personalnog trenera.


Kompletan wellness je pomno isplaniran i napravljen kako bi Vam boravak u našem hotelu i gradu bio što ugodniji.


Kulinarski doživljaj

Naš profesionalni tim kuhara je zadužen za mnoštvo luksuznih delicija koje će Vas odvesti u nepoznato i uz koje ćete doživjeti neponovljivo iskustvo.