PodržimoNaše

Garantirano putovanje autobusom iz Zagreba u Njemačku i uživanje u prekrasnim dvorcima Bavarske uz Smart Travel na 3 dana/2 noćenja sa doručkom u hotelu 3*...989kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe u 04.45h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 506). Upoznavanje grupe sa pratiteljem putovanja, i polazak u 05.00h prema MÜNCHEN-u! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum od 26.04. do 28.04.2019.!


POLAZAK: 26.04. - 28.04.2019. Ne propustite bajkovito putovanje u Njemačku i uživajte u prekrasnim dvorcima Bavarske!

1. dan: ZAGREB - MÜNCHEN

Okupljanje grupe u 04.45h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peroni 502 - 506). Upoznavanje grupe sa pratiteljem putovanja, i polazak u 05.00h prema MÜNCHEN-u. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, sve do bavarske prijestolnice. Po dolasku u grad, slijedi razgled uz licenciranog pratitelja: MARIENPLATZ, FRAUENKIRCHE, RESIDENZ PALACE, SREDNJEVJEKOVNI HOFBRAUHAUS, BAVARSKI PARLAMENT, KRALJEVSKA PALAČA, OPERA, FELDERRNHALLE. Slobodno vrijeme za individualne programe (kava, shopping, obilazak muzeja,..). Preporučamo posjet jednoj od brojnih bavarskih pivnica i uživanje bavarskim specijalitetima ali i u nezaobilaznoj bavarskoj pivi. Okupljanje grupe na dogovorenom mjestu i odlazak prema hotelu. Smještaj u hotel i noćenje.


2. dan: MÜNCHEN - DVORCI NEUSCHWANSTEIN - HOHENSCHWANGAU - LINDERHOF - MÜNCHEN

Doručak. Vjerujemo da će Vas ovaj dan oboriti s nogu: cjelodnevni izlet u najljepše bavarske dvorce. Posjet NEUSCHWENSTEINU, svjetski poznatoj znamenitosti ''dvorcu iz bajke'' Ludwiga II, kojeg godišnje posjeti preko milijun posjetitelja! Dvorac Neuschwanstein je danas najpoznatiji po tome što je poslužio kao uzor za bajkoviti dvorac u tematskim parkovima Disneylanda, kao i scenografija za brojne igrane filmove, te zbilja izgleda kao dvorac iz bajke. Ovdje ćemo razgledati zanimljive i neobične unutarnje prostorije poput sale pjevača, prijestolne dvorane, spavaće sobe Ludwiga II., ali i čuti zanimljive priče! Odlazak u dvorac Hohenschwangau, obiteljsko sjedište u doba Ludwigovog oca Maksimilijana II. Obilazak nastavljamo posjetom dvorcu LINDERHOF, omiljenom Ludwigovom dvorcu, koji je izgrađen je poslije njegovom posjeta Versaillesu. Čudesni svijet Linderhofa uključuje dvoranu ogledala, maurske paviljone, terase i vodopade u jednom od najpoznatijih vrtova 19. stoljeća, Venerinu špilju i fontane (špilja i jezera zatvorena u zimskim mjesecima). Povratak u MÜNCHEN, u hotel. Noćenje.


3. dan: MÜNCHEN - SALZBURG - ZAGREB

Nakon doručka, polazak prema Salzburgu. Po dolasku slijedi zajednička šetnja sa pratiteljem putovanja povijesnom gradskom jezgrom: MOZARTOV TRG SA SPOMENIKOM - KATEDRALA - SAMOSTAN SV. PETRA - FESTIVALSKA DVORANA - SVEUČILIŠNA CRKVA - STARA REZIDENCIJA - NOVA REZIDENCIJA S 35 ZVONA - FRANJEVAČKA CRKVA - SVEUČILIŠNA CRKVA - MOZARTOVA RODNA KUĆA - FESTIVALSKA PALAČA - MIRABELL. Kratko slobodno vrijeme za individualne programe: uživajte u kavi i kolačima u tradicionalnim kavanama - slastičarnicama ili kupite originalne Mozart kuglice, omiljene suvenire iz Salzburga. Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema Zagrebu. Slijedi ugodna vožnja kroz Austriju i Sloveniju, uz kraća usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.