Proljeće je vrijeme za mediteranske boje Medveje na 3 dana/2 noćenja u apartmanima Smart Selection Holiday Resort Medveja za do 4 osobe uz opremljenu kuhinju, dječje igralište...509 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealan odmor za istinske ljubitelje prirode! Prilikom dolaska u sobu, očekuje Vas i košarica voća dobrodošlice! U udobnom smještaju za Vas su tu ručnici, posteljina i završno čišćenje (pri odlasku), WI-FI internet na recepciji kampa i besplatan parking. Ponuda se može iskoristiti isključivo od 26.04.19. do 22.05.19.!

Smart Selection Holiday Resort Medveja (3*) smješten je pored predivne dugačke šljunčane plaže u zelenoj uvali nedaleko Opatije. Okružen mediteranskim zelenilom u podnožju planine Učke, Smart Selection Holiday Resort Medveja predstavlja savršeno mjesto za kampiranje na Opatijskoj rivijeri. Smart Selection Holiday Resort Medveja ima 278 kamp jedinica što uključuje 95 parcela potpuno opremljenih priključkom za struju, vodom i sanitarijama. Turističko naselje uključuje apartmane i sobe u bungalovima, superior mobilne kućice te 40 novih premium mobilnih kućica. Nove premium mobilne kućice opremljene su klima-uređajima, satelitskom TV i terasom s vanjskim roštiljem.


U apartmanima veličine 32 kvadratna metra mogu se smjestiti do četiri osobe. Kompletno uređene sa spavaćom i dnevnom sobom, kuhinjom, kupaonicom, vanjskom terasom i klima-uređajem, ove smještajne jedinice imaju sve potrebno za savršen obiteljski odmor. Apartmani i sobe u Smart Selection Holiday Resort Medveja predstavljaju savršenu alternativu hotelskom smještaju na Opatijskoj rivijeri. Nude privatnost i komfor u prekrasnom prirodnom okruženju.

Standard apartman 

TIP KREVETA: odvojeni kreveti (2 x 80 x 190)
 
POVRŠINA: 32 m2

POGLED: pogled na park

KUPAONICA: tuš

DODATNI LEŽAJ: dvosjed na razvlačenje (80 x 190)

DODATNI PROSTOR: balkon

KREVETI: spavaća soba i dnevni boravak: spavaća soba: odvojeni kreveti (2x80x190) dnevna soba: dvosjed na razvlačenje (80x190).


Raskošna kulisa planine Učke nudi mnoštvo planinarskih staza, šetnica i ostalih rekreativnih sadržaja u kojima možete uživati za vrijeme kampiranja u Medveji. Nakon izleta u planinu možete se osvježiti kupanjem u moru udaljenom samo nekoliko koraka od kampa. Na plaži vas očekuju brojni vodeni sportovi, kao što su ronjenje, parasailing ili kanuing, te raznoliki zabavni programi.


Odmor za istinske ljubitelje prirode
Pobjegnite od gradske svakodnevice, užurbanog načina života i brojnih obaveza. Prekrasna netaknuta priroda koja okružuje Smart Selection Holiday Resort Medveja i blizina kristalno čistog mora čine najbolju kombinaciju za aktivan obiteljski odmor.

S bogatim izborom aktivnosti na otvorenom, blizinom Opatije i njenih sadržaja, Medveja je idealno mjesto za ljetni odmor s obitelji ili prijateljima.