Nezaboravno iskustvo u Sloveniji! 2 dana/1 noćenje u glamping kućici/kućici u Eko Resortu Velike planine + iznenađenje i pogodnosti za saunu i kupanje u Termama Snovik za 2 ili 4+1 osoba!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Posjetite Slovenia Eko Resort ispod Velike planine! Doživite čaroliju Kamniških Alpa i posjetite najviši promatrački toranj na svijetu, a dočekat će Vas i butelja Palmieri desertnog vina! Kupon vrijedi do 28.06.2019.

SLOVENIA EKO RESORT nalazi se na nadmorskoj visini od 450 metara u Kamniško-Savinjskim Alpama, udaljen tridesetak minuta vožnje od Ljubljane i svojim gostima nudi utočište u potpunoj tišini i miru prirode. Nalazi se u blizini velikog pastirskog sela, jednog od rijetkih očuvanih u Europi.

Iskustvo bajke u dolini Velike planine

Sa svojom čarobnim i jedinstvenom pastirskom tradicijom, netaknutom prirodom, tradicionalnim proizvodima i prekrasnim pogledom, Velika planina slovi među najljepšim pašnjacima u Sloveniji i inozemstvu.

Posjet Slovenia Eco Resortu ispod Velike planine stvorit će Vam priliku da doživite ovu čaroliju i jedinstvenost samih sebe.

POGODNOST privatnog korištenja saune u trajajnju 1 h i 20% popusta na kupanje u Termama Snovik! 

U podnožju Kamniških Alpa, gdje svježi zrak ispunjava pluća, bit ćete u mogućnosti osjetiti cijelu prirodu. U udobnim malim glamping kućicama, nalik na jedinstvenu arhitekturu prave pastirske kolibe, miris drva, ugodno okruženje i pogledom kroz prozor dočarat će Vam začaranu atmosferu. Kućice ne sadrže vlastitu kuhinju i kupaonicu.

Tradicija i udobnost

Suvremeno uređene drvene vikendice i stil pastirske kolibe pružaju Vam udobnost i dočaravaju duh visoke planine.

Ujutro nahranite domaće životinje uz vodstvo, posjetite Arboretum Volčji potok uz 10% popusta na ulaznicu, a potom se okrijepite u restoranu Gostilni pri Orlu uz također 10% popusta!

Planinarenje

Brojne planinarske ture mogu Vas dovesti u zagrljaj Kamniško-Savinjskih Alpa. Pogodne su i za početnike i iskusne planinare. Možete ih istražiti sami ili u društvu vodiča.

Druge sportske aktivnosti

Ljubitelji golfa mogu uživati ​​u Arboretumu Golf Course sa 18 rupa. Usput možete posjetiti prekrasni Arboretum i prošetati među više od 3500 različitih vrsta i biljaka drveća. Ostali sportski sadržaji u Kamniku su tečajevi tenisa, olimpijski bazen, penjanje zidinama i boćanje. Samo 12 km od našeg Slovenia Eco Resortu nalazi se SPA Snovik, poznat kao najveće SPA toplice u Sloveniji.