Praznik rada i avantura na Braču u Waterman Beach Village na 2 dana uz 1 noćenje u 1/4 mobilnoj kućici uz korištenje bazena, sportskih sadržaja, besplatan parking, wifi...sve za 4 osobe i za 299 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zbog svog središnjeg položaja, netaknute prirodne ljepote i istinskog gostoprimstva, Brač je savršeno mjesto za odmor! Cijena vrijedi za 1 - 4 osobe, bez obzira na godine! Kupon vrijedi od 27.04.19. do 05.05.19.!

Waterman Beach Village

Waterman Beach Village u Supetru je savršeno mjesto za Vašu sljedeću nezaboravnu avanturu. Smješten u borovoj šumi i neposrednoj blizini sljunčane plaže prava je oaza mira.

Bilo da želite uživati u moru, opuštati se oko bazena, ili doživjeti otočnu kuhinju, Waterman Beach Village savršen je izbor za ležeran odmor bez stresa.

U sklopu naselja nalazi se buffet restoran, s ponudom domaće i internacionalne kuhinje. Iskoristite priliku i doživite nezaboravan zalazak sunca s terase restorana. Osim restorana u naselju se nalazi i vanjski bazen s pogledom na more, odvojeni dječji bazen, dječje igralište te park sa sportskim sadržajima.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti: neograničeno korištenje vanjskog bazena; neograničeno korištenje dječjeg bazena; korištenje sportskih sadržaja - mini golf, fitness na otvorenom, boće, vanjsko šah polje, stolni tenis; dječje igralište; prostor za roštilj; besplatan WIFI; besplatan parking; ležaljke i suncobrani na bazenu (ograničen broj).


Mobilna kućica 4+2: 

moderno dizajnirana kućica sastoji se od jedne sobe s bračnim krevetom, jedne sobe s dva kreveta ili s krevetima na kat, dvije kupaonice, dnevne prostorije s mogućnošću dva pomoćna ležaja, potpuno opremljene kuhinje (veliki hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalna pećnica, toster, kuhalo za vodu, ploča za kuhanje) privatne terase sa stolom i stolicama, TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, individualno kontroliranog klima uređaja, telefona.
    

Mogućnost doplate za obroke po posebnim cijenama: buffet doručak 40 kn po osobi, polupansion (buffet doručak i večera) 90 kn po osobi. Djeca do 11,99 godina imaju 50% popusta na obroke.


Istražite Waterman Beach Village

Istražite Waterman Beach Village i pronađite savršeno mjesto za sebe. Bez obzira na to jeste li za obiteljsku zabavu, ili za uživanje oko bazena, imamo nešto za svakoga.

Bazen

Smješten u kampu, u prekrasnom okruženju borove šume s pogledom na Jadran. Pruža istinsko opuštanje ili jednostavno uživanje ​​u ljetnom povjetarcu i trenutku.


Mikas park

Jeste li spremni za neke zabavne aktivnosti? Posjetite naš prekrasni Mikas park koji se nalazi na ulazu u kamp i uživajte u ugodnom druženju sa svojim voljenima!

Waterman Beach

Dobrodošli na plažu kampa. Udaljena samo 5 minuta od kampa, plaža nudi prekrasan krajolik s pogledom na bistri plavi Jadran. Uživajte u odmoru na samoj plaži!



Kratka šetnja uz more dovodi Vas do centra Supetra, malog otočkog gradića bogate povijesti. Prošetajte supetarskom rivom, na kojoj se nalazi većina gradskih kafića, restorana, konoba, prodavaonica i suvenirnica ili istražite kulturne staze povijesne gradske jezgre građene u kamenom mediteranskom stilu. 

Uživajte u čarima ovog idiličnog ribarskog mjesta, u koje ćete se zasigurno poželjeti vratiti!

Supetar je izvrsna polazišna točka za otkrivanje ljepota otoka Brača, a naše ljubazno osoblje na recepciji rado će Vam preporučiti izlete.