Last minute za slovensko odmaralište na 3 dana/2 noćenja ili 5 dana/4 noćenja s POLUPANSIONOM u hotelu Golte**** za 2 osobe uz 1x ulaz u wellness nad oblacima s vanjskim bazenom, fitness...od 1299kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Golte, visoka krška visoravan na istočnoj strani Kamniško-Savinjskih Alpa su popularno slovensko planinsko središte i odmaralište...Djeca do 6 godina u krevetu s roditeljima GRATIS! Kupon vrijedi od 18.04.19. do 19.05.19.!

Uživajte u ljepoti prirode koju pažljivo čuvamo u planinskom resortu Golte! Priuštite si odmor u udobnosti hotela Golte s četiri zvjezdice!

Hotel Golte

Moderni hotel Golte, izgrađen 2010. godine, nalazi se na 1.410 m nadmorske visine, u samom srcu prirode. Prijateljsko osoblje hotela uvijek je na raspolaganju kako bi vam predstavili široki spektar usluga i aktivnosti koje možete doživjeti u planinskom odmaralištu Golte. Sve to vam omogućujemo u smještajima udobnog hotela s 4 zvjezdice. U svakoj sobi se nalazi telefon, TV, sušilo za kosu, mini bar i sef. Pružamo bežični pristup internetu i široka ponuda kvalitetnih izbora hrane.


Standardna dvokrevetna soba

Standardne dvokrevetne sobe s dva odvojena kreveta ili jednim bračnim krevetom velike su od 17 m2 do 24 m2. U standardnoj dvokrevetnoj sobi nalazi se i pomoćni ležaj (90x200 cm). Soba ima izlaz na balkon s pogledom na šumu i kupaonicu s tušem ili kadom.

Wellness centar iznad oblaka

Wellness iznad oblaka omogućuje kupanje u četiri saune: parna kupelj (44-45 °C, 100% vlage), finska sauna (90-100 °C, 5-10% vlage), bio sauna (55-60 °C , 30-50% vlage) i infracrvena sauna (35-45 °C, 30-50% vlage).
Na raspolaganju vam je i ledeni gejzir, gdje si možete ohladiti kožu nakon posjeta sauni i odabrati ledeni piling. Prije svakog ulaska u saunu, preporučljivo je namočiti noge u toploj vodi, zbog čega vam je na raspolaganju i veća kupaonica s toplom vodom u saunama.


Fitness

Za one koji žele održati tjelesnu kondiciju, to možete učiniti uz pomoć profesionalnih fitnes uređaja TehnoGym. U fitness centru od 70 m2 možete vježbati na 10 različitih uređaja.
U fitnesu vam je na volju staza za trčanje, eliptični trenažer, stacionarni sobni bicikl, višenamjenski uređaj za jačanje gornjih dijelova tijela, uređaj za jačanje nogu, klupe za jačanje mišića trbuha i leđa, nekoliko vrsta različitih utega, gimnastičke lopte, podne ležaljke za fitnes te letvenik.


Visoravan Golte

Golte, visoka krška visoravan na istočnoj strani Kamniško-Savinjskih Alpa su popularno slovensko planinsko središte i odmaralište. Golte u zimskoj sezoni privlači ljubitelje skijanja i snowboardanja, a ljeti je popularno mjesto za planinare, bicikliste, paraglajdere, speleologe i druge ljubitelje prirode. Zbog svog položaja na pragu Alpa, na ulazu u Gornju Savinjsku dolinu, zbog brojnih prirodnih, kulturnih i povijesnih znamenitosti, kao i najduže žičare u Sloveniji je planinski resort Golte važno turističko mjesto, koje se ne smije propustiti. Najviši vrh visoravni Golte je 1.588 metara visok Boskovec.


Visoravan Golte je bogata pašnjacima, šumskim područjima i brojnim skrivenim kutovima u netaknutoj prirodi. Brojni ponori, špilje i ostali krški fenomeni pozivaju vas da posjetite Golte. Od 1987 područje je zaštićeno kao krajolik park s propisanim režimom zaštite i specifičnim razvojnim politikama.