PodržimoNaše

Kraljica Opatija i popularno šetalište “Lungomare” zovu na nezaboravan odmor uz društvo ili obitelja na 3 dana i 2 noćenja u apartmanu Vesna A-2 za 4 osobe...za 1059 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Apartman je udaljen samo 50 m od plaže i nekoliko metara od poznate pješačke staze “Lungomare”, kojeg je dao izraditi austougarski car Franz Joseph! Kupon za ponudu vrijedi do 30.06.19.!

Apartman Vesna A-2 Ika


Apartman Vesna A-2 nalazi se u centru naselja Ika, u Primorskoj ulici. Te je pogodan za smještaj obitelji, prijatelja i parova. Osim toga, udaljen je samo 50 m od plaže i nekoliko metara od poznate pješačke staze “Lungomare”, kojeg je dao izraditi austougarski car Franz Joseph, te se prostire od Voloska pa skroz do Lovrana. Šetnica pruza savršenu priliku za noćne romantične šetnje ili s druge strane, za svakodnevne obiteljske šetnje do plaže.


Apartman se nalazi u prizemlju zgrade sa zasebnim ulazom površine 35m2. Te je opremljen sa dnevnim boravkom, gdje se nalazi kauč na razvlačenje, SAT-TV, kuhinjom sa hladnjakom, napom, peći sa dvije ploče i spavaćom sobom, u kojoj se nalazi bračni krevet, ormar i noćna polica.


Jedan od najljepših atributa naših apartmana u Iki je vrt sa svojih 350 m2. Opremljen sa roštiljem, velikim stolom za jelo i stol za stolni tenis za rekreaciju i zabavu. Iz vrta možete imati prekrasan pogled na Jadranu, koji je samo nekoliko metara ili možete uzivati uz nevjerojatan i romantican pogled na Jadransko more i prekrasne hrvatske otoke tijekom zalaska sunca.