3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM u Hotelu Osijek uz korištenje wellness i fitness centra...za 2 odraslih ili 2 odraslih i 2 djece do 12 godina...od 1199kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Mogućnost ranijeg check in-a i kasnijeg check out-a! Kupon se može iskoristiti isključivo u terminu 29.04. do 05.05.19.!

HOTEL OSIJEK - dašak elegancije na Vašem putovanju

Hotel Osijek, tek minutu ili dvije udaljen od glavnog gradskog trga i središnje pješačke zone ujedinjuje sve elemente Essekerskog građanskog duha i kulture dobrodošlice.

Udobnost Vašeg putovanja

Svaka od naših 147 soba i apartmana soba dizajnirana je kako bi vam pružila udobnost. Vrhunski madraci, prirodni materijali i pomno osmišljeni detalji garancija su udobnosti, a položaj hotela osigurava pogled na grad ili rijeku Dravu i umirujuću Baranju. Doživljaj vašeg boravka upotpunit će besprijekorna razina usluge i toplina dobrodošlice našeg osoblja.


Classic soba

Obuhvaća površinu od  cca 20 m2. Elegantno opremljena soba svojom toplinom osigurat će udobnost, a prekrasan pogled na rijeku Dravu ili grad Osijek dat će poseban doživljaj. Classic soba dolazi u varijanti jednokrevetne te dvokrevetne s bračnim ili odvojenim krevetima.


Family soba

Odličan izbor za obiteljska putovanja. Sobu čine dvije spojene classic dvokrevetne sobe zajedničke površine 45m2 s pogledom na rijeku Dravu. Roditeljska je soba s bračnim krevetom, a dječja s dva odvojena ležaja. Svaka soba opremljena je velikim LCD televizorom, s bogatim izborom programa pri čemu smo mislili i na naše najmlađe goste.

Wellness centar na 14. katu Hotela

Wellness centar s najljepšim pogledom na grad Osijek, rijeku Dravu i prostranu baranjsku ravnicu pružit će Vam potpuni osjećaj opuštanja i oslobađanja od stresa i svakodnevnih briga.


Spa
Uz vruću tursku kupelj, finsku saunu te pjenušavi jacuzzi započnite ili završite svoj dan s istinskim osjećajem zadovoljstva. Osim toga, prostor Wellness centra odlično je mjesto za proslavu djevojačke večeri, rođendana ili godišnjice braka.
Svoje opuštanje i boravak u Wellness centru možete upotpuniti ukusnim zalogajima ili osvježavajućim pićem Hotela Osijek.

Fitness
Fitness centar koji se nalazi u sklopu Wellness centra Hotela Osijek s pogledom na grad, omogućit će Vam sve što je potrebno za tjelovježbu za zdraviji početak ili kraj dana.

Beauty centar Ka
Beauty centar Ka nalazi se u prizemlju hotela Osijek. Zbog poslovnog sastanka ili uzbudljivog popodnevnog susreta prepustite se u ruke profesionalnih frizera i kozmetičara.
Dostupni su Vam vrhunski programi njege kose, lica i tijela u našem frizerskom i kozmetičkom salonu.
Osvježavajući rezultat različitih vrsta masaže i zadovoljstvo nakon uspješne manikure zasigurno će Vas dovesti ponovno u ovu oazu ljepote.

Osijek

Osijek će Vas očarati svojom raznolikošću i bogatstvom kulture, vrijednim povijesnim lokacijama, brojnim parkovima i šetalištima na obali Drave, sjenovitim perivojima te očuvanom i zaštićenom prirodom u neposrednoj blizini grada. Provesti nekoliko dana u Osijeku biti će ugodno i zanimljivo, a evo i našeg prijedloga: u hotelskom restoranu Zimska luka s neposrednim pogledom na rijeku Dravu možete okusiti jedan dio bogate gastronomske ponude regije, a svaki obrok još bolje godi ako je proveden u opuštajućem ambijentu. Predvečer je nabolje spustiti se na terasu hotela smještenu na osječkoj promenadi, najdužoj riječnoj šetnici u Hrvatskoj i uz Vaše omiljeno piće osjetiti duh Osijeka promatrajući prolaznike i uživajući u noćnom pejzažu grada i Baranje. 

Tijekom Vašeg boravka svakako izdvojite vremena da uz jutarnje zrake sunca prošećete jednim od osječkih 17 parkova. Provedite poslijepodne u ugodnoj vožnji brodom u Kopačkom ritu i dan zaključite s ukusnim obrokom u jednom od restorana daleko poznatih vinskih podruma. Ljubazni domaćini će Vam zasigurno preporučiti najbolje iz svoje ponude.
Nakon zanimljivog dana uzmite si malo vremena i za odmor, te iskoriste preostalo vrijeme za opuštanje u udobnosti Vaše hotelske sobe ili u wellness centru na 14.katu hotela čije su usluge uključene u cijenu smještaja.