Početak ljeta u sunčanom Neumu na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM u Hotelu Sunce uz piće za večeru GRATIS, korištenje vanjskog bazena i ležaljki, parking...za 2 osobe od 1059kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 7 godina na pomoćnom ležaju GRATIS! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 15.06.19. (sukladno raspoloživosti)!


Otkrijte pravo zadovoljstvo odmora i užitka jedinstvene lokacije na kojoj se smjestio Hotel Sunce

Hotel Sunce je jedna od najmodernijih hotelskih građevina u Bosni i Hercegovini. Nalazi se na samoj obali, u središtu grada.


Sadržaji

Hotel raspolaže sa 400 kreveta u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama i apartmanima te suvremenim ugostiteljskim sadržajima (konoba "Dionis", taverna "Luna", restoran, pivnica, slastičarna, caffe-bar, pizzeria). Sve sobe su suvremeno opremljene sa SAT-TV, sušilom za kosu, telefonskom linijom i Wi-Fi internet priključkom. Svi hotelski prostori su klimatizirani.

Gostima stoji na raspolaganju: suvremeno opremljena recepcija sa aperitiv barom, prodavaonica suvenira, modni butici, stolni tenis, boćaliste, teren za odbojku na pjesku, dječiji kutak, biljar te ostale pogodnosti potrebne za odmor i rekreaciju. Hotelskim gostima na raspolaganju stoje 4 suvremene kongresne dvorane kapaciteta od 30 do 300 mjesta. Hotel ima vlastiti parking sa 200 parking mjesta te garažu sa 50 mjesta.


Neum 

Neum se nalazi na području turističke regije južnog Jadrana , te je jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadransko more.
Odlikuje se dugim i toplim ljetima i kratkom i blagom zimom, te ide u red primorskih mjesta s najvećim brojem sunčanih dana.