Uz Smart Travel krenite na garantirano putovanje u Gardaland iz Dubrovnika i Splita na 3 dana/2 noćenja s polupansionom u hotelu 3* uz ulaznice za zabavni park, prijevoz autobusom...od 1849kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Dubrovniku, u 00.00h. Ugodna vožnja prema Splitu, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Polazak iz Splita, sa kolodvora u Sukoišanskoj ulici u 05.00h (okupljanje u 04.30h)! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum od 25.04. do 27.04.2019.!

POLAZAK: 25.04. - 27.04. (GARANTIRANO!) 

Pridružite nam se na nezaboravnom putovanju, prepunom zabave i adrenalina, za sve uzraste, sa polaskom iz Dubrovnika i Splita! Cijena uključuje polupansion u hotelu 3* i ulaznice za zabavni park Gardaland!

1. dan: DUBROVNIK - SPLIT - PADOVA - LAGO DI GARDA

Okupljanje grupe na Autobusnom kolodvoru u Dubrovniku, u 00.00h. Ugodna vožnja prema Splitu, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Polazak iz Splita, sa kolodvora u Sukoišanskoj ulici u 05.00h (okupljanje u 04.30h). NAPOMENA: mogući polasci iz Šibenika ili Zadra sa naplatne kućice, uz obaveznu najavu u agenciji! Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do PADOVE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora… Po dolasku u Padovu otići ćemo do Staroga grada, Sveučilišta u Padovi i najstarijeg anatomskog kazališta na svijetu, razgled bazilike sv. Antona i samostana sv. Leopolda Mandića te gradskog trga Prato della Valle… Slobodno vrijeme za individualne programe. Okupljanje grupe i odlazak prema hotelu. Dolazak u hotel. Večera. Noćenje.


2. dan: GARDALAND

Nakon doručka odlazak u ZABAVNI PARK GARDALAND. Cjelodnevno uživanje u jednom od najposjećenijih europskih zabavnih parkova: BLUE TORNADO, SPACE VERTIGO, TOP SPIN, MAGIC MOUNTAIN, RAPTOR, KUNG FU PANDA, 4D KINO, MAMMUT, RAMSES, FLYING ISLAND, OBLIVION - najnoviji rollercoaster i brojne druge atrakcije čekaju na vas u jednom od najpopularnijih zabavnih parkova u Europi, prepunom atrakcija, zanimljivih i adrenalinskih sadržaja za sve uzraste, uz najavu novih sadržaja u 2019. godini: ZAČARANA ŠUMA, ČAROBNJAKOVA KUĆA, SEQUOIA MAGIC LOOP. U toku dana posjetite i SEA LIFE AQUARIUM na ulazu u Gardaland (ulaznica uključena). Uživajte u šetnji kroz različita staništa i u pogledu na tisuće različitih vrsta morskih stvorenja; preko 40 tematskih tankova, preko 5000 vrsta koje možete promatrati izbliza, od morskih pasa do morskih konjica, raža, morskih zvijezda, meduza, hobotnica…. Povratak u hotel u večernjim satima. Večera. Noćenje.


3. dan: CANEVAWORLD - SPLIT/DUBROVNIK

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak prema CANEVAWORLD zabavnom parku, mjestu u kojem snovi postaju stvarnost. Slobodno vrijeme za uživanje u atrakcijama parka MOVIELAND: TERMINATOR 2, HORROR HOUSE (samo za najhrabrije), POLICE ACADEMY, MAGMA 2, U 571 PODMORNICA, HOLLYWOOD ACTION TOWER (slobodni pad), KITT SUPERJET, ROUTE 66, novi rollercoaster u 2015. godini DIABOLIK INVERTIGO … te mnoštvo odličnih show programa, kao što su RAMBO ACTION SHOW, ZORRO SHOW, THE ILLUSIONIST… Okupljanje grupe i polazak u 16h polazak prema mjestu polaska. Ugodna vožnja uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe, očekivani dolazak na mjesto polaska je u noćnim satima.