Jadranska kraljica Opatija poziva na proljetno buđenje uz spa & wellness iskustvo na 3 dana/2 noćenja ili 4 dana/3 noćenja s polupansionom za 2 osobe u omiljenom Grand Hotelu Adriatic...od 1899kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dodatna pogodnost: boca vina i slatko iznenađenje u sobi! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu od 22.04.19. do 26.05.19. (sukladno raspoloživosti). Isključeni termini za Adriatic I i II su 01.-04.05.19., 08.05.19. i 15.05.19.!

U cijenu je uključeno: neograničeno korištenje wellnessa i spa centra hotela; whirpool; finska sauna; turska sauna; relax room; neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s toplom morskom vodom (sukladno radnom vremenu); korištenje ležaljki na bazenu (prema raspoloživosti); besplatan pristup wi-fi Internetu.


Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente. Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!

Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I i Adriatic II , sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 
 
Grand Hotel Adriatic I **** nalazi se nekoliko minuta šetnje od središta Opatije i samo 50 metara od mora, iznad obalne šetnice Lungomare. Hotel Adriatic I**** - 8 katova , wellness sobe, sobe s pogledom na more (uz doplatu), 3 lifta, sobe za invalide.


Grand Hotel Adriatic II  *** nalazi se uz obalu, samo nekoliko minuta hoda od središta Opatije, smješten je iznad obalnog šetališta Lungomare. Gostima hotela na raspolaganju je besplatni WiFi. Obavezno posjetite Spa centar koji je jedan od najljepših u Opatiji s prekrasnim pogledom na more i otoke. Sve su sobe klimatizirane a one s pogledom na more pružaju nezaboravan pogled na Kvarnerski zaljev i Opatiju. Uživajte u jednom od najljepših pogleda u Opatiji!


Definitivno najljepši wellness centar u Opatiji … provjerite zašto!

Spa centar, jedan od najljepših u Opatiji, smješten je na 8. katu hotela. Ono što ga čini posebnim je prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev i otoke. Uživajući u bazenu s toplom morskom vodom, turskoj kupelji, finskoj sauni, whirpoolima, zalazak sunca postaje neprocjenjiv! Ljeti mogućnost korištenja terase s pogledom na more i otoke. Dodatno preporučujemo Aroma Relax masažu za potpuni wellness doživljaj!


BEAUTY 

Isprobajte sami i ponovno ćete se vratiti uvjereni u učinkovitost naših tretmana osmišljenih kako bi razbili napetost ili ispunili vas energijom, ovisno o vašim potrebama. Svi naši spa terapeuti su educirani od strane mr.ph. Seka Zebić koja je diplomirala na Farmaceutskom fakultetu u Zagrebu 1973.godine. Kozmetički salon otvara 1977.godine. Svoju aktivnost u kozmetici i kozmetologiji širi na proizvodnju kozmetičkih proizvoda, a osim u praktičnom radu istovremeno svoje znanje koristi za edukaciju kozmetičarki. Cijela njena djelatnost bila je usmjerena prirodi, istraživanju djelovanja prirodnih supstanci i metoda. Njezin je cilj pokazati kako na prirodan način, postići lifting lica i usporiti starenje, a jednostavnim ali ciljanim programom osigurati dugovječnu vitalnost i mladost.


Opatija

Odaberite hotel u Opatiji za Vaš odmor, dugogodišnja tradicija te pregršt sadržaja učiniti će Vaš odmor nezaboravnim! Buđenje s pogledom na prekrasno morsko plavetnilo, to je Opatija!


Kraljica hrvatskog Jadrana i biser Mediterana
Opatija kao kraljica hrvatskog Jadrana i biser Mediterana, više od 170 godina zauzima posebno mjesto na europskoj turističkoj karti. Morsko plavetnilo Jadrana, brojne plaže, obilje sunca i topline – sve je to doprinijelo da se Opatija razvije u jedno od najomiljenijih jadranskih ljetovališta. 


Blaga mediteranska klima s velikim brojem sunčanih sati godi tijelu i duhu, pozivajući na dolazak i izvan glavne sezone jer je Opatija mjesto u kojem i proljeće i rana jesen pružaju mnoge užitke. Hoteli u Opatiji zauzimaju posebno mjesto na turističkoj karti naše zemlje. Sinergija tradicije, kvalitete, te vrhunske usluge nadomak prekrasnom moru, hoteli u Opatiji pružaju Vam sve ono što možete poželjeti za svoj odmor.