Polje tulipana u proljeće! Garantiran izlet uz Best Travel i Dani tulipana u okolici Ljubljane - Arboretum Volčji Potok i Ljubljana uz prijevoz autobusom iz Zagreba, voditelja putovanja...125kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (turistički peroni) u 7:00 sati! Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datum: 27.04.2019.!


Kada netko spomene Nizozemsku ja odmah ugledam nepregledna polja tulipana svih boja, raznih veličina i njihovog specifičnog mirisa. Nije potrebno ići tako daleko. Krenite s nama. Na dva sata vožnje od Zagreba u okolici Ljubljane smjestio se Arboretum Volčji Potok. Nastao kao projekt. Arboretum koji se gradi korak po korak od 1885 kada je imanje preuzela obitelj Souvan. Porušeni i djelom devastiran okoliš mijenjali su dio po dio zelenim raslinjem, drvećem, grmljem, cvijećem… Danas je to prostor od 80 hektara, s više od 2500 raznih vrsti drveća i cvijeća. Mi vas vodimo na Izložbu tulipana.


Program putovanja:

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb (turistički peroni) u 7:00 sati. 

Vožnja Hrvatskom i Slovenijom do mjesta Volčji Potok uz usputna zaustavljanja radi odmora. Predviđeni dolazak oko 10 sati. Posjet arboretumu i slobodno vrijeme za uživanje u gredicama tulipana, ružičnjaku, rododendronima, šetnji šumom. Za one mlađe postoji i park za igru i zabavu. Ako ste umorni od šetnje možete dio parka obići i elektrovlakom ili sjesti i odmoriti uz kavu. Osim biljaka na otvorenom, posjetite zimski vrt orhideja ili kaktusa. Za sve zaljubljenike u cvijeće mogućnost kupnje raznih presadnica. U 15 sati nastavljamo put prema Ljubljani. Dolaskom u glavni grad Slovenije šetnja s pratiteljem uz razgled. Slobodno vrijeme do 18,30 kada je predviđen povratak za Zagreb. Dolazak u večernjim satima.