PodržimoNaše

Jastuk od pira u službi Vašeg zdravlja! Uz 60% popusta priuštite sebi miran san i ugodno buđenje! Dostava za cijelu Hrvatsku!

85 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!
Puna cijena 260 kn
Ušteda 60%
Cijena 104 kn

Problemi sa spavanjem često su povezani sa lošim jastukom. Ukočenost vrata, migrene, alergije i ostale tegobe, lako se mogu riješiti jastukom od prirodnog materijala - pira. Osim što povoljno djeluje na zdravlje, ovaj jastuk će smanjiti problem znojenja po ljeti!

Jastuk od pira posebno je pogodan za kvalitetno spavanje bez znojenja po ljetnim vrućinama!

Angello jastuk od pira je ekološki čisti jastuk koji ublažava i s vremenom otklanja tegobe:

nesanice,
glavobolje i migrene,
bolove u vratu i ramenima,
hrkanje,
znojenje,
lošu cirkulaciju,
alergijske reakcije - posebno na grinje i kućnu prašinu.
Olakšava duži boravak u krevetu.

Dinkl, krupik je prastara pšenica koja se uzgaja bez umjetnih gnojiva, čije pljevice ili ljuskice od pamtivijeka služe kao punilo za posteljinu. Zbog iznimne kvalitete i ljekovitosti brašna nutriocionisti ga stavljaju u sami vrh poželjnih namirnica.Podarite sebi i svojim bližnjima pravi, ekološki i zdravi dar za lijepi san.

Za razliku od sintetskih punjenja, Pirove ljuskice se ne sabijaju, ne zagrijavaju, prema našim pokretima slobodno se pomiču i tako masiraju naš vrat, rameni pojas glavu. Tako opuštenima i tlak nam je niži, koji je jedan od uzroka glavobolja ali i stresa. Dodatno opuštaju se i leđni mišići, a ako se stavi pod koljena i donji dio kralježnice.

Napomena:

veličina jastuka je 40 x 50 cm uz punjenj sa pirovim ljuskicama težine cca 1300 grama uz to ide pamučna jastučnica. Umetak sa ljuskama dovoljno je par puta mjesčno osunčati, a preporučivi rok upotrebe je 3 godine.