PodržimoNaše

Opustite se uz more i otkrijte ljepote Kvarnera! Hotel Villa Aurora 3* u Crikvenici očekuje Vas s paketom 2 dana/1 noćenje s doručkom za 2 osobe za samo 375 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovisno o raspoloživosti, smještaj je u sobi s pogledom na more ili na park. Kupon vrijedi do 09.06.2019.

Hotel Villa Aurora 3* smješten je neposredno iznad samog središta grada i samo je pet minuta hoda udaljen od glavne plaže Crni mol. Pruža mogućnost odmora i uživanja u svom prekrasnom ambijentu uz miris mora i borova, te cvrkut ptica.

Interijer hotela moderno je opremljen i prilagođen, kako gostima koji dolaze na odmor, tako i poslovnim ljudima koji u mediteranskom ozračju žele održati mini kongrese i poslovne sastanke.

Villu Auroru od mora dijeli svega nekoliko minuta hoda, a pogled kroz prozor njezinih soba pada na uređeni park. Mnogim je gostima takvo okruženje razlog više da za boravak odaberu upravo nju. 

Tu su im na raspolaganju hotelski restoran i bar. Villa ima ugodno uređen ambijent, a u njezinoj su blizini sadržaji poput teniskog igrališta, unajmljivanja ronilačke opreme, boćalište, unajmljivanje bicikla, jahanje konja, paragliding, izlet brodom na otok Krk i drugo.

Prije kupnje obavezna provjera termina i soba s Hotelom! Odmah po kupnji i primitku kupona, obavezna rezervacija termina i sobe na mail villahotelaurora@gmail.com.