Praznik rada uz 2 dana/1 noćenje s doručkom i wellnessom za 2 osobe u Hotelu Sport**** uz organizirani izlet na imanje Stara Marča uz degustaciju vina i prvomajski grah za samo 499 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Praznik rada i punjenje energije u Ivanić Gradu! Kupon vrijedi od 30.04. do 01.05.2019.!

Ponuda uključuje i korištenje wellness & spa oaze (finska, parna, bio, infracrvena i ruska sauna) i unutarnjeg bazena i jacuzzija, korištenje relax zone s čajem, korištenje teniskih terena i bicikala, piće dobrodošlice (domaća rakija) i kolač kuće, organizirani izlet s prijevozom na imanje Stara Marča, besplatan parking i Wi-Fi!

Odaberite smještaj u moderno uređenim sobama, opustite se u Wellness & Spa centru Hotela Sport, okusite bogatu gastronomsku i eno ponudu restorana Garfield i vinoteke te uživajte u otkrivanju kulturne i prirodne baštine Moslavine i Posavine. Raspolažemo sa 23 moderno uređenih soba i apartmana. 


SOBE

Hotel Sport posjeduje 20 moderno uređenih soba koje su opremljene svim sadržajima potrebnim za Vaš užitak. Možete odabrati između soba sa bračnim ležajem i soba koje imaju dva ili tri odvojena ležaja.

U sobi je moguće osigurati dječji krevetić. Sobe sadrže kupaonicu sa kadom i staklenom pregradom te toaletom, radni stol, naslonjač za odmor sa čajnim stolićem.

Sve sobe sadrže: intelligent smart card sustav, klimu, LCDsat/TV , interaktivnu TV, sef, mini bar, telefon, tuš kabinu, wc i neograničeni internet

Osmišljen kao oaza vitalnosti, sporta i opuštanja, Hotel Sport nudi uravnotežen wellness pristup i bogatu ponudu za rekreativne i profesionalne sportaše.

Wellness centar Hotela Sport nudi preko 20 raznovrsnih tretmana i rituala. Isprobajte neku od mnogobrojnih klasičnih ili terapeutskih masaža koje će vam pomoći u otpuštanju napetosti. Prepustite se osjećaju potpunog uživanja uz naše wellness rituale koji su stvoreni za smanjivanje napetosti.

  

Osjetite blagotvorni učinak sauna
Oaza vitalnosti Hotela Sport pruža jedinstveni Wellness i Spa doživljaj nadomak Zagreba. Iskoristite blagodati koje pružaju finska, infracrvena, bio i ruska sauna, parna kupelj, vanjski jacuzzi i unutarnji bazen.

Unutar Oaze vitalnosti nalaze se još unutarnji bazen i relax zona za opuštanje i uživanje u toplim napitcima.


Organizirani izlet s prijevozom do imanja Stara Marča

hodanje brdovitom šumom s vodičem, prva okrijepa na Malažijama (Malažije – stara drvena kuća i zemlja u šumi koju su nekada ljudi koristili za ispašu stoke i druge poljoprivredne svrhe) uz pečenje kobasica i špeka na vatri te rehidraciju; druga okrijepa je na mjestu stare grkokatoličke crkve Sv. Mihaela Arhanđela (17. stoljeće) koja je bila sjedište stare grkokatoličke Marčanske biskupije, ruta se završava u podrumu vinarije obitelji Janković sa degustacijom 4 vrste autohtonih moslavačkih sorti vina; nakon degustacije za sve sudionike je pripremljen prvomajski grah na Izletištu Petek!