Divota spa u Splitu donosi Vam priliku za tamnijim, gušćim, duljim i uvijenijim trepavicama koje vašim očima daju ljepši pogled: Yumi Lashes – Lifting trepavica u 6 faza za samo 239 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Yumi Lashes je metoda njege trepavica keratinom i proteinima, koja produžava, podebljava i uvija trepavice. Kupon se može iskoristiti do 23.06.2019.!

Yumi Lashes – Lifting trepavica

Jeste li se ikada pitali kako to da glumice u filmovima nikada nemaju tragova maskare kada se probude? Tajna je jednostavna. Puno filmskih zvijezda odlučuje se za metodu na bazi keratina Yumi Lashes.

O Yumi Lashes

Yumi Lashes započinje svoju priču 2008. godine, kada je ova metoda oduševila svijet kozmetike. Yumi Lashes osvaja srca žena diljem svijeta. Sve klijentice, koje su isprobale ovu metodu, zadovoljne su i koriste je i dandanas. Razlog je jednostavan: trepavice Yumi Lashes čine ženu još ljepšom i ušteđuju joj vrijeme.
Yumi Lashes je metoda njege trepavica keratinom i proteinima, koja produžava, podebljava i uvija trepavice. Rezultat su tamnije, gušće, dulje i uvijenije trepavice, koje vašim očima daju ljepši pogled.


Prednosti

Brzina postupka – postupak traje 60-90 min
Duga postojanost – učinak je vidan 6-8 tjedana
Bez oštećenja trepavica – dapače produljuje i osnažuje Vaše trepavice, nudeći im keratinsku njegu
Prirodna metoda – nema ničeg umjetnog na Vašem licu. Kao da Vas je sama priroda obdarila takvim izgledom
Nije Vam potrebna maskara – ne nadražuje oči, nema efekta „pandinih očiju“.
Praktičnost – možete plivati, posjećivati saunu, baviti se sportom ili spavati s licem na jastuku. Vaše trepavice ostati će savršene što god radili
Ekskluzivnost – metoda je odavno popularna u Francuskoj, Engleskoj, SAD-u, baltičkim zemljama i Rusiji.
Rezultat – tamnije, dulje, podignute i za 30% deblje trepavice. Sve ovo omogućuje prirodni lifting trepavica

S trepavicama Yumi možete:

Spavati u bilo kojem položaju
Koristiti bilo koju kremu za lice ili sapun
Posjećivati saunu, kupati se, plivati
Nositi kontaktne leće
Trljati oči


Tretman Yumi Lashes
 
Prva faza:
Čišćenje i odmašćivanje trepavica. Čišćenje djeluje antibakterijski, vlaži i tonira kožu oko očiju.

Druga faza:
Fiksiranje donjih trepavica medicinskom ljepljivom trakom, zaštićujući ih tako pred sljedećom fazom.

Treća faza:
Postavljanje silikonskih jastučića i uvijanje trepavica nagore uz pomoć prirodnog ljepila. U trećoj fazi trepavice oblikujemo po želji klijenta.

Četvrta faza:
Nanošenje Yumi N1 Lift i efekt saune. Ostavljamo da stoji 10 minuta. Na ovaj način podižemo trepavice.

Peta faza:
Obrišemo trepavice, nakon čega slijedi nanošenje Yumi N2 Fix za stvaranje volumena. Slijedi bojanje trepavica s Yum
i Tint, intenzivnom i postojanom bojom za trepavice i obrve. Klijent ima na raspolaganju pet boja Yumi: crnu, crno-plavu, svijetlo smeđu, tamno smeđu i grafit.

Šesta faza:
Uklanjanje boje i nanošenje YUMI N3. Hranjivo ulje hrani i obogaćuje trepavice vitaminima i keratinom. Trepavice su tamnije, dulje, podignute i za 30% deblje. Učinak je vidljiv čak 6-8 tjedana.

Ne postoji žena koja ne bi željela imati prirodno guste, tamne i uvijene trepavice. Stoga mnoge koriste skupe maskare, koje se preko dana razmazuju, ostavljajući crne tragove ispod očiju. S trepavicama Yumi Lashes, ovakvi dani postaju prošlost.
Tretman Yumi Lashes na orginalan i inovativan način produljuje Vaše trepavice, povećava njihov opseg i naglašava prirodni izgled. I što je najvažnije – ne oštećuje trepavice. Prirodna njega keratinom, vitaminima i proteinima produljuje i podebljava trepavice, uvijajući ih na gore. Metoda sjedinjuje inovativnu švicarsku kozmetičku tehnologiju s stopostotno sigurnim sastojcima.