PodržimoNaše

Oaza vitalnosti u Ivanić Gradu za žene! Detox i mršavljenje u wellnessu hotela Sport uz čak 6 tretmana za detoksikaciju tijela, mršavljenje i gubitak centimetra za samo 179kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje: 1x vježbanje u termo kapsuli, 1x infracrvena kapsula, 1x vježbanje 20 minuta na vibro platformi, 1x aprativna limfna drenaža, 1x 10 minuta vakuum masaža, 1x 3 sata saune ili 1 sat teretane, 1x cijeđeni sok! Iskoristivost kupona do 25.06.2019.!

Da doista u Vašem “U zdravom tijelu zdrav duh bude” posjeti wellness centru Hotela Sport su neizbježni!

Za one koji žele svoje tijelo očistiti od akumuliranih toksina i nakupljenih štetnih tvari osmilili smo detox program za čišćenje organizma. Kombinacija različitih tretmana pomoći će vašem tijelu u vraćanju energije i obnovi organizma!


Ponuda uključuje: 1x vježbanje u termo kapsuli, 1x infracrvena kapsula, 1x vježbanje 20 minuta na vibro platformi, 1x aprativna limfna drenaža, 1x 10 minuta vakuum masaža, 1x 3 sata saune ili 1 sat teretane, 1x cijeđeni sok!


Vrhunski uređeno 300 m2 teretane na dva kata  opremljena s najmodernijim spravama koje će Vam omogućiti da izgledate onako kako ste oduvijek željeli.
Naše stručno vodstvo će Vam svojim savjetima i podrškom pomoći u postizanju željenih rezultata. Svi hotelski gosti imaju pravo besplatnog korištenja teretane.

Poboljšajte svoje zdravlje, smršavite, upoznajte nove ljude ili se jednostavno zabavite!


Probudite svoja osjetila i nahranite dušu, njegujte svoje lice i tijelo i zaronite u vlastiti svijet mira, harmonije i ljepote.
Vi zaslužujete da nakon stresnog dana predahnete na mjestu gdje je jedan od najvažnijih ciljeva njegovanje osjećaja zadovoljstva.
Stručnost i profesionalizam našeg osoblja garantirano će ispuniti sve Vaše želje i očekivanja.

SAUNE
Sauna je nezaobilazan segment svakom ozbiljnijem bavljenju sportom, mršavljenju ili jednostavno njezi tijela.

INFRACRVENA SAUNA 55⁰C
Zagrijava se pomoću dugih IC zraka koje inače dobivamo preko sunca. Njena toplina relaksira i opušta tijelo, reducira stres i otklanja napetost u mišićima.

BIO SAUNA 65 ⁰C, vlaga 75 %
Pogodna je za osobe koje vole nižu temperaturu, budući da na nižoj temperaturi i visokoj vlazi mogu uživati u mirisima raznog eteričnog ulja i ljekovitih biljaka.

PARNA KUPELJ 45 ⁰C, vlaga 80 – 100 %
Potiče cirkulaciju, pospješuje imunitet, te pomaže kod bolesti kao što su bronhitis, astma, alergije i mišićne napetosti.

FINSKA SAUNA 90⁰C
Potiče cirkulaciju,čisti pore, jača i učvršćuju kožu, te dobra u prevenciji prehlade, raznih upalnih procesa na koži, te smanjuje napetost i stres.