Ljetovanje u srcu Makarske rivijere na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM u hotelu Podgorka za 2 osobe uz 10% popusta za restoran Riva; piće dobrodošlice i poludnevni najam bicikla na upit...od 799 kn!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealno za savršen obiteljski odmor ili romantični bijeg za parove, Medora hoteli i ljetovališta nudi sve što vam srce može poželjeti! Kupon vrijedi od 01.06.19. do 31.08.19.!


MEDORA HOTELI I LJETOVALIŠTA

U toplim južnim dijelovima Hrvatske, u samom srcu Makarske rivijere, nalazi se mjesto Podgora koja Vas očekuje da istražite njene ljepote.


Hotel Podgorka
 
Hotel Podgorka nalazi se u samom središtu Podgore, prekrasnog mjesta u srcu Makarske rivijere. Hotel je je smješten neposredno uz glavnu gradsku šetnicu i predivnu šljunčanu plažu na kojoj možete uživati u pogledu prema plavetnilu Jadranskog mora i kupanju u njemu. Ovaj hotel savršena je opcija za sve one koji žele iskusiti odmor ispunjen mnoštvom aktivnosti, uživajući u kvalitetnoj enogastronomskoj ponudi i zabavi u mnoštvu barova koji se nalaze uzduž cijele podgorske šetnice.

Standard dvokrevetna soba s pogledom na park

22 m2 | 1 bračni ili 2 odvojena kreveta 2+1 osobe

Izaberite ovu komfornu sobu s jednim bračnim ili dva kreveta standardnih dimenzija. Mirna soba s pogledom na park, idealno za obitelj s djetetom ili prijatelji. Zbog mogućnosti dodatnog ležaja ova je soba idealan odabir za male obitelji u čijem ćete društvu uživati u pogledu na park hotela. U sobi se također nalazi i potpuno opremljena kupaonica s kadom ili tušem, televizija, radni stol i stolica.


Restoran Riva
 
Restoran Riva nalazi se na podgorskoj šetnici, u centru mjesta, ispred hotela Podgorka. U ponudi ima  tradicionalna mediteranska, ali i poznata međunarodna jela. Poseban je ugođaj uživati u ukusnoj gastroponudi restorana, a pritom sjediti u hladu nadstrešnice i ispod palme te slušati zvuk morskih valova.  

Svoj odabir jela upotpunite izborom kvalitetnih vina koje će Vam naše profesionalno osoblje stručno preporučiti. Nakon obroka počastite se jednim od kvalitetnih deserata u ponudi.

Restoran Riva daje osjećaj ljeta koji ostaje.