Luksuz za Vaše ruke i nokte u Zagrebu! Počastite se cjelovitom njegom Vaših ruku u salonu ljepote Indigo koja uključuje rusku manikuru uz trajni lak i parafinsku kupku za samo 79 kn!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nema li ljepšeg osjećaja od onoga kada tipkate na tastaturi sa svojim njegovanim i uređenim noktićima? Takav osjećaj omogućuje Vam Salon ljepote Indigo, a na Vama je samo da kupite ponudu što prije! :) Kupon vrijedi do 25.06.2019.!

Ruska manikura je kozmetički tretman u kojem specijalnim kremama i uljima poboljšavamo kvalitetu oštećene kože ruku i noktiju. 

Trajni lak za nokte bolji je način uređivanja noktiju, jer se geliranjem nokta uništava površinski sloj nokta te je stoga nokat podložan bakterijama i velikim oštećenjima.
Prilikom nanošenja laka, nokat se ne oštećuje te nakon par tjedana koliko traje, skida se na puno bezbolniji način od gela. 

Parafinska kupka - To je beauty ritual koji osigurava hidrataciju i elastičnost kože i noktiju,  te spriječava pucanje kože i stvaranje zanoktica. Tretman započinje blagim pilingom, potom se kožu nanese hranjiva maska, te se na kraju tretirano područje potopi u topli parafin obogaćen eteričnim uljima. Parafin se na stvrdne, no još neko vrijeme grije kako bi se pore što bolje otvorile, a sastojci što dublje i u što većem broju se upili u kožu. Uz kombinaciju dobrog pilinga i maske potičemo dubinsku hidrataciju i cirkulaciju kože, a sam parafin je toplo ulje na bazi voska s odličnim termo-terapijskim svojstvima.

Uz lijepe nokte, sigurni smo da su i luksuzni tretmani poput ruske manikure, parafinske njege, tretman koji si zaista možete i zaslužujete priuštiti!

Stručno i kvalitetno osoblje omogućit će Vam najbolju njegu te Vas posve razmaziti :)