Odmor u idili prirode istarskog mjestašca Vrsar! 3 dana/2 noćenja ili 7 dana/6 noćenja u mobilnim kućicama i luksuznim šatorima Adriatic Kampa Valkanela*** za do 6 osoba i već od 675 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[ADRIATIC KAMP] Mir, tišina, priroda...Stopite se s prirodom i uživajte u avanturizmu i idiličnom odmoru! Kuponi su iskoristivi od 19.04. do 08.06.2019.!

Kamp Valkanela*** nalazi se u Istri – između mjesta Vrsar i Funtana, u mirnoj uvali s predivnom, 3 km dugom plažom, nasuprot Vrsarskih otočića. Plaža je označena međunarodnom Plavom zastavom, jedan je dio uređen je kao sigurna plaža za djecu, a jedan je prilagođen za osobe s posebnim potrebama.

Čišćenje je uračunato u cijenu! Obavezan Depozit 750 kn koji se daje kod dolaska i vraća se kod check-outa u slučaju neoštećene i uredne kućice.

Check in 16-20 h, check out 10 h.

Prije kupnje kupona morate izvršiti potvrdu rezervacije - definirati termin dolaska na: info@adriatic-kamp.hr, uz KOD i ID kupona po primitku.

Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.

Kamp Valkanela je jedan od najprostranijih kampova zapadne Istre, nudi brojne sadržaje za rekreaciju i sport, djecu svih uzrasta, a tu je i velik izbor restorana i barova uz obalu. 

Mobilna  kućica/ luksuzni šator za max 6 osoba  -  3 odvojene spavaće sobe, dnevni prostor/blagovaonica , kompletno opremljena kuhinja sa perilicom suđa, wc, klima uključena u cijenu