Opustite se pod plavim dalmatinskim nebom u modernom kampu Medora Orbis! Kupon vrijedi za 4 do 6 osoba i od 01.05.19. do 31.05.19.!

MEDORA HOTELI I LJETOVALIŠTA

Dotakni more, zagrli planinu!

U toplim južnim dijelovima Hrvatske, u samom srcu Makarske rivijere, nalazi se mjesto Podgora koja Vas očekuje da istražite njene ljepote. Idealno za savršen obiteljski odmor ili romantični bijeg za parove, Medora hoteli i ljetovališta nudi sve što vam srce može poželjeti. Opustite se pod plavim dalmatinskim nebom u modernom kampu Medora Orbis!


Iskustvo ljepote kampiranja

Uživite se u ljepotu kampiranja i provođenja vremena u prirodi u moderno opremljenom kampu Medora Orbis.  Ako ste ljubitelj odmora u svojoj kući na kotačima, naše suvremeno opremljene parcele ili kamp-mjesta pravi su odabir za Vas. 


Naša preporuka za Vaš idealan ljetni dom izvan doma definitivno je jedna od naših mobilnih kućica – od kojih neke imaju i privatni grijani bazen. Ako se osjećate posebno avanturistički, svakako savjetujemo da isprobate odmor u jedinstvenim glamping jedinicama u kojima ćete spavati u prostranom šatoru kugli koji „lebdi“ iznad površine tla.


Medora Orbis mobilne kućice
Nove i moderno opremljene mobilne kućice pružaju Vam vrhunski komfor za vrijeme boravka u kampu Medora Orbis. 
Idealne za obiteljska ljetovanja ili uživanje s prijateljima, mobilne kućice savršen su odabir za odmor u prekrasnome mediteranskom okružju koje najbolje možete doživjeti opuštajući se na prostranim terasama svake od mobilnih kućica.  


Superior mobilna kućica - 32 m2, dvije spavaće sobe 

Odaberite ovu modernu mobilnu kućicu visokog komfora. S dvije spavaće sobe, dvije potpuno opremljene kupaonice, dnevnim boravkom i kuhinjom, idealna je za obitelji s dvoje djece. 


Deluxe mobilna kućica - 32 m2, dvije spavaće sobe 4+2 osobe

Iskusite vrhunski odmor u prekrasnim i modernim mobilnim kućicama s privatnim grijanim bazenom i sunčalištem. Sa svoje dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, dnevnim boravkom i kuhinjom, idealne su za obitelji s dvoje djece koje žele uživati u toplim dalmatinskim danima. Opustite se na ležaljkama dok vaši najmiliji uživaju u kupanju u ugodnom bazenu. Kućica je opremljena modernim sadržajima, poput klimatizacijskog uređaja i televizora te besplatnim Wi-Fi internetom.