Last minute za wellness & romantiku u Opatiji! 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u omiljenom Grand Hotelu Adriatic uz neograničeno korištenje wellness & spa centra...od 1709kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda uključuje i whirpool; finska sauna; turska sauna; relax room; neograničeno korištenje unutarnjeg bazena s toplom morskom vodom (sukladno radnom vremenu); korištenje ležaljki na bazenu (prema raspoloživosti); besplatan pristup wi-fi Internetu! Ponuda se može iskoristiti isključivo u terminu od 04.05.19. do 07.05.19.!

Dodatna pogodnost: boca vina i slatko iznenađenje u sobi!

Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente. Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!



Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I i Adriatic II , sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 
 
Grand Hotel Adriatic I **** nalazi se nekoliko minuta šetnje od središta Opatije i samo 50 metara od mora, iznad obalne šetnice Lungomare. Hotel Adriatic I**** - 8 katova , wellness sobe, sobe s pogledom na more (uz doplatu), 3 lifta, sobe za invalide.
Grand Hotel Adriatic II  *** nalazi se uz obalu, samo nekoliko minuta hoda od središta Opatije, smješten je iznad obalnog šetališta Lungomare. Gostima hotela na raspolaganju je besplatni WiFi. Obavezno posjetite Spa centar koji je jedan od najljepših u Opatiji s prekrasnim pogledom na more i otoke. Sve su sobe klimatizirane a one s pogledom na more pružaju nezaboravan pogled na Kvarnerski zaljev i Opatiju. Uživajte u jednom od najljepših pogleda u Opatiji!


Definitivno najljepši wellness centar u Opatiji … provjerite zašto!

Spa centar, jedan od najljepših u Opatiji, smješten je na 8. katu hotela. Ono što ga čini posebnim je prekrasan pogled na Kvarnerski zaljev i otoke. Uživajući u bazenu s toplom morskom vodom, turskoj kupelji, finskoj sauni, whirpoolima, zalazak sunca postaje neprocjenjiv!


Ljeti mogućnost korištenja terase s pogledom na more i otoke. Dodatno preporučujemo Aroma Relax masažu za potpuni wellness doživljaj!