[BiH] Tarčin Forest Resort and Spa u Hadžićima kraj Sarajeva poziva Vas na odmor i opuštanje uz paket 3 dana/2 noćenja s doručkom, wellness&spa i voucherima s popustima - sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kao dio MGallery - Hotel Collection i Accorhotels grupacije, Tarčin Forest Resort and Spa ponudit će Vam posve novi doživljaj odmora - vrhunski smještaj, ponuda i gostoprimstvo te opuštanje u planinskoj okolici uz bogati wellness&spa centar! Djeca do 12 godina GRATIS! Kupon možete iskoristiti do 30.05.2019.

Iskusite Tarčin Forest Resort and Spa, vaš drugi dom iz snova gdje se francuska umjetnost gostoprimstva i briga o vašoj dobrobiti spajaju i pružaju užitak svim vašim čulima.  Osjetite moć nadmorske visine i prirode, koja će vam zajedno sa našim stručnim timom spremnim da primjeti i odgovori na sve vaše potrebe, omogućiti potpunu obnovu organizma.

Smješten nadomak Sarajeva, Tarčin Forest Resort se prostire na 350,000 m2 zemljišta između četiri najljepše planine, Bjelasnice, Igmana, Ivana i Ormanja.  Rascvjetali pašnjaci, divna svježina ljeti i snježni planinski vrhovi zimi, čine Tarčin samom dušom Bosne i Hercegovine.

Šuma u Tarčinu je dio Općine Hadžići u Kantonu Sarajevo i karakteriziraju je dvije klime. Do 600 m nadmorske visine dominira kontinentalna klima, dok je u višim predjelima zastupljena kontinentalno-planinska i alpska klima. Tarčin ima sve – bogate zelene pejsaže, netaknutu prirodu, nevjerovatan pogled i očaravajuću šumu. Tu se takođe nalazi i bezbroj prirodnih izvora kristalno čiste vode.

Wellness&spa paket: korištenje bazena, finske i herbalne saune, turske kupelji i fitness centra + 2x voucher sa 50% popusta na usluge Beauty salona i 2x voucher za masažu u trajanju od 30 minuta!

Smješten na idealnoj lokaciji na pola puta između Sarajeva i planinskih vrhova koji ga uokviruju, okružen Olimpijskim planinama i planinskim rijekama i jezerima, objekat raspolaže sa 55 hotelskih soba sa balkonima, kao i devet luksuznih vila.  Objekat raspolaže vanjskim i unutrašnjim prostorom pogodnim za posao ili odmor, konferencije ili bankete, kao i vrhunskom tehnologijom, prelijepim restoranom s panoramskim pogledom, ekskluzivnom spa i wellness oazom, bazenom, fitnesom, dječjim igralištem, kao mogućnošću obilaska prirode kvadovima ili planinskim pješačkim stazama uz stručnog vodiča.

Hotel nudi harmonični spoj tradicionalnih elemenata i pogodnosti moderne tehnologije. Njegove zaobljene višeslojne arhitektonske forme upotpunjene zemljanim tonovima i elegantnim namještajem, gostima obećavaju nezaboravno iskustvo holističkog pristupa ugodi.

O BRANDU MGALLERY BY SOFITEL

MGallery by Sofitel je luksuzni brand AccorHotels grupacije koji spada u boutique hotele posvećene zaljubljenicima u užitak, književnost i kulturu. Svaki MGallery hotel je prolaz u drugi svijet – bilo da je to romantična prošlost, skriveno utočište ili spektakularni prirodni ambijent. Jedna od kategorija branda su luksuzni povijesni hoteli, od kojih su mnogi ugostili velike povijesne ličnosti ili znamenite pjesnike i pisce. Pored njih, tu su hoteli modernog dizajna, čiji su interijeri inspirirani specifičnostima sredina u kojima se nalaze.

Prema recenzijama gostiju, doručak je ocijenjen kao jedan od najboljih doručaka u čitavoj Accor grupaciji koja ima preko 4.200 hotela!

Prema recenzijama gostiju, doručak je ocijenjen kao jedan od najboljih doručaka u čitavoj Accor grupaciji koja ima preko 4.200 hotela!

O ACCORHOTELS GRUPACIJI

AccorHotels je svjetski poznata travel&lifestyle grupacija i digitalni inovator koji nudi jedinstveno iskustvo u preko 4.000 hotela, odmarališta i rezidencija u 95 zemalja.  Nju sačinjavaju međunarodno priznati prestižni brendovi kao što su Raffles, Fairmont, Sofitel Legend, SO Sofitel, Sofitel, Onefinestay, MGallery by Sofitel, Pullman, i Swissôtel, kao i popularni brendovi srednjih i boutique hotela Novotel, Mercure, Mama Shelter i Adagio; ali i ekonomski brendovi kao što su Ibis, Ibis Styles, Ibis Budget i regionalni brendovi Grand Mercure, The Sebel i HotelF1. Sa nenadmašnom kolekcijom brendova i bogatom povijesti koja obuhvata gotovo pet desetljeća, AccorHotels, zajedno sa svojim timom od preko 240.000 predanih uposlenika širom svijeta ima duboko ukorijenjenu misiju: da učini da se svaki gost osjeća istinski dobrodošlim.