Obiteljski odmor u Sloveniji - 3 dana/2 noćenja s Polupansionom, kupanjem, pogodnostima, za 2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece do 15 godina u Hotelu reAktiv na Rogli!

Super cijena 1.793 kn
Uštedi još 90 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 90 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ne propustite zabavan obiteljski odmor! Pogostite se bogatim polupansionom, saunom i prostorom za opuštanje te radostima u bazenu! Kupon vrijedi do 30.07.2019.

Cijena uključuje:

3 dana/2 noćenja u dvokrevetnoj, trokrevetnoj ili četverokrevetnoj sobi, 2x bogati švedski stol za doručak i 2x večera (izbor između 3 menija), 1x ulaz u hotelsku saunu i prostor za opuštanje (infracrvena i finska sauna), 30% popusta na karte za Terme Zreče, 10% popusta na masaže, neograničen pristup internetu, besplatno parkiranje na hotelskom parkiralištu!

Hotel reAktiv nalazi se na vrhunskoj lokaciji u Zreču, na 400 metara od termalnog lječilišta Zreče. 

Sve sobe hotela reAktiv uključuju balkon s pogledom na vrt, vlastitu kupaonicu s besplatnim kozmetičkim priborom, radni stol i TV ravnog ekrana. Pojedine obuhvaćaju prostor za sjedenje.

1x ulaz u hotelsku saunu i prostor za opuštanje (infracrvena i finska sauna), 30% popusta na karte za Terme Zreče, 10% popusta na masaže!

Više o Termama Zreče pogledajte OVDJE

Prije kupnje OBAVEZNA provjera i predrezervacija željenog termina s Hotelom! ODMAH nakon kupnje i primitka kupona obavezna potvrda rezervacije na rezervacije@hotel-reaktiv.si i ili 00386/70-666-611.