Kupon vrijedi za 2 ili 4 osobe, ovisno o odabranoj ponudi. Kupon za 1 ponudu vrijedi isključivo u terminu do 06.06.19.! Kupon za 2 ponudu vrijedi isključivo u terminu do 24.06.19.!

Apartmani Al Porto 

Apartmani Al Porto smješteni su u samom centru Novigrada, udaljeni 150 m od uređene gradske plaže. 


Al Porto je visoka kuća renovirana 2010. godine. Sastoji se od 4 etaže od kojih se na 3 etaže nalaze po 3 apartmana. Svaki od njih opskrbljen je satelitskom televizijom, sefom i klima uređajima. Gostima je na raspolaganju i spremište za bicikle.
Objekt se sastoji od ukupno 9 apartmana, po 3 apartmana na 3 etaže.
Studio apartmani su klimatizirani i imaju dnevni boravak s kaučem na rasklapanje i TV-om ravnog ekrana sa satelitskim programima.


Tipologije apartmana:

Studio 2 (20 m²) nudi prostoriju s kaučem na razvlačenje, kompletno opremljenu kuhinju s blagovaonicom, kupaonicu s tuš-kadom i balkon.

Studio 2+2 (30-33 m²) ima pretprostor s dva pomoćna kreveta, prostoriju s kaučem na razvlačenje, kompletno opremljenu kuhinju s blagovaonicom i kupaonicu s tuš-kadom.


Apartmani su namijenjeni svima - parovima, obiteljima, avanturistima i grupama prijatelja; za odmor, turistički posjet gradu ili aktivan odmor.


Apartmani Al Porto udaljeni su 10 km od Poreča i 1 sat vožnje automobilom od Pazina. Lokalni autobusni kolodvor nalazi se na samo 10 minuta hoda, a do parkirališta pod nadzorom ima 350 metara.