Odmor kraj Vele plaže u očaravajućoj prirodi Baške na 3 dana/2 noćenja u Marena Premium mobilnoj kućici u Baška Beach Camping Resortu za 4 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina...504kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Udobno se smjestite u ambijentu inspiriranom morem... Dopustite da i vas razveseli opuštajuća plava boja i mir koji pruža priroda... Ulaz u unutarnji bazen i fitness hotela Corinthia uključen u cijenu! Kupon vrijedi za 4 odrasle osobe i 2 djece do 16 godina! Kupon za ponudu vrijedi do 19.05.19.

Doživite Baška Beach Camping Resort!

Baška Beach Camping Resort na svojih 10 ha nudi jedinstveni doživljaj odmora uz atraktivnu Velu plažu u Baški. U kampu možete odabrati smještaj na prostranoj parceli, u Comfort mobile homeu ili moderno uređenoj premium camping home na nekoliko koraka od plaže.

Otkrijte Baška Beach Camping Resort (ex Zablaće Camping Resort) smješten na zapadnom dijelu jedne od najpoznatijih hrvatskih plaža - Vele plaže u Baški. Pronađite idealnu parcelu ili camping home na ravnom travnatom terenu kraj tirkiznog mora ispod pitoresknih brda Baške. Očarat će vas grandiozan pogled na more i stjenoviti otočić Prvić. Uz šum valova i lagani povjetarac s mora vaš ljetni odmor će biti još ugodniji.

Baška Beach Camping Resort na svojih 10 ha nudi jedinstveni doživljaj odmora uz atraktivnu Velu plažu u Baški. U kampu možete odabrati smještaj na prostranoj parceli, u Comfort mobile homeu ili moderno uređenoj premium camping home na nekoliko koraka od plaže.

Kako biste svoj odmor proveli bezbrižno, kamp nudi sadržaje i usluge za cijelu obitelj. Na raspolaganju vam je ponuda restorana i barova, vanjski bazen i dječji vodeni park (otvaranje bazena 15.6.2019.), zabavni centar s vodenim toboganima i igralište za djecu, teren za odbojku na pijesku te pekarnica, market i suvenirnica.

Prekrasna šljunčana plaža idealna je za obitelji zbog blagog ulaza u more, pješčanog morskog dna i brojnih sadržaja. Na plaži možete unajmiti ležaljke i suncobran, isprobati atraktivne vodene sportove, a možete se upisati i u školu jedrenja ili ronjenja.

U obližnjem hotelu Corinthia Baška Sunny by Valamar udaljenom 100 m na raspolaganju su vam vanjski i unutarnji bazeni s vodenim efektima i fitness studio s 10 sprava.

Ulaz u unutarnji bazen i fitness hotela Corinthia uključen u cijenu!

Baška Beach Camping Resort – Marena Village

Odlučite li se za moderan premium camping home u novom naselju Marena Village unutar Baška Beach Camping Resorta, nećete pogriješiti. Osim suvremenog dizajna i vrhunske udobnosti, oduševit će vas opuštajući ambijent inspiriran morem. Novo naselje Marena Village krase camping homeovi novog doba prepoznatljivi po mornarskim motivima. Prepustite se sretnim trenucima odmora sa svojom obitelji uz sve sadržaje Baška Beach Camping Resorta i spektakularnu plažu na dohvat ruke.

Karakteristike: novi moderno uređeni i potpuno opremljeni camping homeovi s natkrivenim terasama; vrste camping homeova: Marena Premium Camping Home (32 m2). Površina: 32 m2max zauzeće: 4 odrasle osobe + 2 djece, prostrana terasa sa sjedećom garniturom i ležaljkama.

Prepoznatljive po mornarskim motivima, Marena Premium camping homeovi smješteni su u mirnijem dijelu Baška Beach Camping Resorta blizu tržnice.

Svi camping homeovi nude dvije spavaće sobe (jednu s bračnim, a drugu s dva odvojena kreveta), dnevni boravak s kaučem na razvlačenje, dobro opremljenu kuhinju, dvije kupaonice i prostranu terasu sa sjedećom garniturom i ležaljkama.