Ususret ljetu i toplijim danima, riješite se celulita! Studio Geranij u Zagrebu otkriva paket od 3x ili 5x anticelulitnih masaža u trajanju od 30 minuta...već od 189 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Studio Geranij donosi Vam neponovljive ponude anticelulitnih masaža od 30 minuta po izboru uz 3 ili 5 dolazaka! Kupon se može iskoristiti do 15.06.2019.!

Studio Geranij specijaliziran je za usluge masaže i njege tijela. U širokoj ponudi nudimo više od 18 vrsta masaža, usluge depilacije i druge kozmetičke tretmane. Uz povoljne cijene, ugodan ambijent i educirano osoblje prepustite se našem timu!

MASAŽA PROTIV CELULITA
Celulit nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati kao posljedica hormonalnog poremećaja. Aromaterapijom djelujemo na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine, eterična ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narančina kora). Samom masažom djelujemo na "razbijanje" masnih stanica. 



Adresa: MIRAMARSKA 30 (2.kat)

Novo radno vrijeme je od 10 h do 21 h - ako se djelatnici ne jave na telefon odmah, odrađuju tretmane - pa pokušajte kasnije nazvati, hvala na razumijevanju!