Studio Geranij u Zagrebu Vam donosi 1, 2 ili 4 radiofrekvencije sa ampulama hijalurona za zatezanje opuštene kože, smanjenje bora i pomlađivanje lica već od 59 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između 1, 2 ili 4 tretmana radiofrekvencije sa ampulama hijalurona i postignite željene rezultate! Kupon se može iskoristiti do 19.06.2019!

Studio Geranij

Prema svakom našem klijentu imamo individualni pristup, i tu je naša POSEBNOST salona, za svakog klijenta imamo dovoljno vremena i maksimalno mu se posvećujemo. Svaki klijent kod nas ima INDIVIDUALNI TERMIN koji je rezerviran samo za njega... nema čekanja... nema prisutnosti drugih osoba (osim terapeuta-masera).

    

Radiofrekvencija  je svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože.

Rezultat je vidljiv već nakon prvog tretmana!  

Zbog utjecaja okoliša, gena, navika i drugih faktora, s vremenom koža više nije svježa i elastična kao prije. Srećom živimo u vremenima kada je moguće efektno i bezbolno pomladiti kožu i smanjiti bore! Osim što će koža imati puno kvalitetnog i obnovljenog kolagena primijetit ćete i podizanje očnih kapaka! Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci.

Tretman je brz, bezbolan i efikasan. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem vlakana kolagena u dubljim slojevima kože, postiže se njihova kontrakcija i stimulira produkcija kolagena. Koža će se zategnuti, poboljšat će joj se tonus, a vi ćete uživati u pogledu na svoje lice! 

Hijaluronska kiselina je, od svih aktivnih supstanci, najbolje sredstvo za hidrataciju kože. Potiče sposobnost obnavljanja, štiti od slobodnih radikala, čini kožu jedrom i elastičnom. Pomaže u očuvanju mekoće i glatkoće, čime se obezbeđuje produžena vitalnost. Posebno dobri rezultati se postižu u nezi dehidrirane, atonične i seboroične kože.