Proljeće u čaroliji Dugog otoka na 3 dana/2 noćenja za 2 osobe u studio apartmanu Šoštarić uz najam bicikla, druženje i slikanje s magarcem na OPG Jagić, biciklistička karta Dugog otoka...665kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na sjeverozapadnoj strani Dugog otoka uz mirne uvale, tu je i poznata dugootočka „ljepotica“ – pješčana plaža Sakarun! Kupon za ponudu vrijedi do 31.05.19.!

Dobrodošli u Apartmane Šoštarić

"Za čaroban odmor ne treba vam čarobna formula.
Dovoljno je rasprostrijeti zemljovide i potražiti Hrvatsku, antički Zadar i Dugi otok."
~dugiotok.hr


Dodatna pogodnost: mogućnost posjete svjetionika Veli Rat (najviši svjetionik na Jadranu!


Apartmani Šoštarić su smješteni u samom centru mjesta Sali na Dugom otoku.
Prekrasan pogled i udaljenost od samo 15-ak metara od mora čini ove apartmane idealnim odredištem za „punjenje baterija“.
Zaljubljenike u more oduševit će nenadmašan pogled, dok istovremena blizina svih bitnih sadržaja osigurava sve što vam treba za bezbrižan odmor!
Uživajte u predivnom pogledu na more, mjesto i luku te možda i ugledate dupine koji često znaju zalutati u našu uvalu!
Mjesto Sali idealno je mjesto za početak istraživanja Dugog otoka s obzirom da su u blizini PP Telašćica i NP Kornati. Na sjeverozapadnoj strani otoka mogu se pak naći mirne uvale te poznata dugootočka „ljepotica“ – pješčana plaža Sakarun.

Apartmani Šoštarić su smješteni u samom centru mjesta Sali na Dugom otoku.


Prekrasan pogled i udaljenost od samo 15-ak metara od mora čini ove apartmane idealnim odredištem za „punjenje baterija“.

Zaljubljenike u more oduševit će nenadmašan pogled, dok istovremena blizina svih bitnih sadržaja osigurava sve što vam treba za bezbrižan odmor! Nudimo isključivo apartmanski smještaj ovisno o broju osoba.

Tako u svojoj ponudi imamo nekoliko tipova apartmana:
-studio apartmane (2+0),
-malo veće studio apartmane (2+1),
-2 tipa velikih apartmana za 4 osobe (2+2 s kaučem na razvlačenje i 2+2 s odvojenim krevetima).


Ulaznica za Park prirode Telaščica za pješake ili bicikliste 20,00 kn/kom (kupuje se i plaća na ulazu u Park) - mogućnost kupanja u Slanom jezeru na području PP Telašćica.

Svim gostima na raspolaganju je grill, osiguran besplatni parking ispred kuće, stol za stolni tenis i pikado, a postoji i mogućnost veza za brod ispred kuće. Roditeljima koji dolaze sa malom bebom na raspolaganju imaju krevetić i hranilicu.
Na upit možete dobiti sušilo za kosu, aparat za kavu, kuhalo za vodu, toster, ventilator..slobodno nas pitajte ukoliko vam nešto zatreba!
Najbliža plažica se nalazi svega 3 minute šetnje, dok se malo veća plaža okružena mirisnom borovom šumom nalazi na udaljenosti od 10 minuta lagane šetnje.