Odmor na poluotoku Lopar na Rabu kraj veličanstvene pješčane Rajske plaže! Uživanje na 3 dana/2 noćenja u San Marino Camping Resortu za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina...od 624kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 4 odrasle osobe i 2 djece do 12 godina! Kupon za ponudu 1 vrijedi do 27.05.19., a kupon za ponudu 2 vrijedi od 11.05.19. do 27.05.19.!

San Marino Camping Resort

Zabavan obiteljski odmor kraj veličanstvene pješčane Rajske plaže!
San Marino Camping Resort pronaći ćete na poluotoku Lopar na otoku Rabu kraj veličanstvene pješčane Rajske plaže duge 1500 m. Udaljen 12 km od grada Raba, kamp nudi sve što vaša obitelj može poželjeti od ljetovanja.


Na ravnom pješčanom terenu kampa u hladovini topola i borova očekuju vas uređene parcele i mjesta za kampiranje, kao i camping homeove i luksuzne rezidencijalne sobe.
Vašu djecu oduševit će igre u pijesku i plitkom moru, dječji klub, sjajan animacijski program i mnoštvo zabavnih sadržaja prilagođenih najmlađima. A vi nećete moći odoljeti lješkarenju na plaži, pijuckanju koktela ili uživanju u aromatičnoj masaži u modernom wellness&beauty centru.
Aktivnijim gostima na raspolaganju su razni sportski tereni, popularna odbojka na pijesku, adrenalinski sportovi na vodi, kao i brojne biciklističke staze koje premrežuju cijeli otok.
Kamp još nudi šarolik izbor restorana i barova i trgovine u kojima možete kupiti svježe namirnice.



Zadivljujuća lokacija kraj čuvene pješčane Rajske plaže; prirodna pješčana plaža duga 1500 m s brojnim sadržajima; uređene parcele i mjesta za kampiranje; udobni camping homeovi i San Marino Residence s luksuznim sobama; mini klub i atraktivno dječje igralište; bogat dnevni i večernji animacijski program za djecu; širok izbor sportskih sadržaja; zabavno rekreacijski centar; moderan wellness&beauty centar; restorani i barovi; kućni ljubimci dobrodošli!


Lopar Garden Premium Camping Home

Lopar Garden Premium Camping Homeovi površine su 35 m2 i imaju natkrivenu terasu veličine 22 m2. Mogu ugostiti najviše 6 osoba. 


Sadrže dvije spavaće sobe (jednu s bračnim krevetom, a drugu s dva odvojena kreveta), dvije kupaonice s tušem, blagovaonicu s klupom za razvlačenje na kojoj mogu spavati dvije osobe, opremljenu kuhinju, SAT TV, klimatizacijski uređaj, terasu i vrtni namještaj.


Superior Camping Homeovi 

Superior Camping Homeovi površine su 30,8 m2 i imaju natkrivenu terasu veličine 10 m2. Mogu ugostiti najviše 6 osoba. 


Sadrže dvije spavaće sobe (jednu s bračnim krevetom, a drugu s dva odvojena kreveta), dvije kupaonice s tušem, blagovaonicu s klupom za razvlačenje na kojoj mogu spavati dvije osobe, stol s dvije stolice, opremljenu kuhinju, SAT TV, klimatizacijski uređaj, terasu i vrtni namještaj.