[ZAGREB] Slasna TELETINA ispod peke s krumpirima za 4 osobe i za samo 135 kn u Maredo Grillu! Da, dobro ste pročitali, a srijedom i četvrtkom tamburaši! Idealna ponuda za organizirana druženja!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Idealna za sve koji planiraju neku vrstu fešte jer je SRIJEDOM i ČETVRTKOM glazba uživo od 21:00h! Jedan kupon vrijedi za 4 osobe, a Vi kupite onoliko kupona koliko Vas planira biti! Kupon se može iskoristiti do 30.06.2019.! Ponuda se ne može koristiti u srijedu 12.06.19. zbog proslave godišnjice restorana.

Restoran i noćni bar Maredo Grill, smješten u neposrednoj blizini Ciboninog tornja te mnogih drugih poslovnih tornjeva eminentno je mjesto brojnih poslovnih ljudi tijekom tjedna ; dok se srijedom, četvrtkom i vikendom mirni restoran pretvara u glavno mjesto za zabavu.

Restoran i noćni bar Maredo Grill, poziva Vas da probate vrhunski roštilj i da uživate uz svirku benda uživo. Uz roštilj na drveni ugljen i teletinu ispod peke svakodnevno u ponudi možete naći izvrsna A LA CARTE JELA kao što su: rižoto od kozica, biftek, teleći kotleti, piletina u umaku od meda i limuna, zapečena rebrica, burger od odležane junetine, teleći bečki i zagrebački i još mnoga ukusna jela iz bogatog jelovnika.

Ručak se može koristiti isključivo u terminu od 12:00 h - 17:00h, od PONEDJELJKA do PETKA. Večera se može koristiti u terminu od 19:00 h na dalje, od UTORKA do ČETVRTKA. SRIJEDOM i ČETVRTKOM glazba uživo od 21:00h.. 

Ovu ponudu preporuča sales tim Crnog Jajeta!