Proljetni dan uz sve čari Dunava i njegove kraljice - Budimpešte! Jednodnevni izlet uz Smart Travel, prijevoz autobusom iz Zagreba, uz pratitelja putovanja...229 kn/osobi!

10 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Okupljanje grupe u 04.30h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502 - 506)! Kupon vrijedi isključivo za datum 15.06.2019. - garantiran polazak!


POLAZAK: 15.06. Provedite čaroban proljetni dan u Budimpešti, Kraljici Dunava...

Okupljanje grupe u 04.30h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502 - 506).


Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, polazak u 04.45h prema BUDIMPEŠTI. Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku, sve do veličanstvene ''KRALJICE DUNAVA''. Ovdje ćete doživjeti jedinstvenu ljepotu kulturno povijesnih spomenika, koja će Vas ostaviti bez teksta! Po dolasku, odlazimo u zajedničku šetnju sa pratiteljem grupe. Vidjeti ćete BUDIM na kojem se nalazi KRALJEVSKA PALAČA, CRKVA SV. MATIJAŠA I RIBARSKA TVRĐAVA s vjerojatno najljepšim pogledom na Budimpeštu i njene mostove, kojih ima čak 8, a najstariji, ali i najljepši je LANČANI MOST preko kojeg se spuštamo u PEŠTU. Na peštanskoj strani se nalazi najljepši neogotički dragulji - zgrada PARLAMENTA s oko 700 prozora, BAZILIKA SV. STJEPANA, TRG HEROJA, najveći trg u Budimpešti koji sagrađen u čast 1000 godina postojanja mađarske države s Milenijskim spomenikom i KIP ANĐELA GABRIJELA - AVENIJE ANDRASSY, najljepša gradska ulica s OPEROM - gradski park tj. Varosliget... Odlazak do najviše točke Budimpešte - brda GELLÉRT sa spomenikom Slobode koji se vidi iz svih dijelova grada, i gdje se nalazi CITADELA, stara budimska utvrda s koje se pruža panoramski pogled na BUDIM, PEŠTU i DUNAV ... Slobodno vrijeme za uživanje na glavnom trgu VÖRÖSMARTY, u mirisu predivnog KÜRTŐSKALÁCSA (zbog oblika ga zovu i "dimnjak kolač", tradicionalno mađarsko pecivo, fino mekano i prhko). Svakako posjetite legendarnu slastičarnicu Gerbeaud, popijte kavu i uživajte u romantičnom ugođaju... 


Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak u ranim večernjim satima iz Budimpešte prema mjestu polaska. Ugodna vožnja Mađarskom i Hrvatskom, uz usputna zaustavljanja prema potrebi grupe. Povratak na mjesto polaska (AK Zagreb) previđen je u kasnim večernjim satima.