Proljeće i ljeto u Baškoj Vodi! Uživajte u 2 dana/1 noć ili 3 dana/2 noći s polupansionom u standard ili superior sobi u Hotelu Horizont 4* s korištenjem bazena, saune, fitnessa, sve za 2 osobe!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite između tjedne (ned-čet) ili vikend (pet-sub) opcije! Paket "Dražesni pupoljci svibanjski" za dvoje uključuje korištenje slatkovodnog bazena, hidromasažnog bazena, sauna i fitness centra! Dodatni popust - dijete do 12 god. na pomoćnom ležaju gratis! Kupon vrijedi do 31.05.2019.

Ovdje u hotelu Horizont 4* ste uvijek dobrodošli, a mi Vas pozivamo da pronađete svoje mjesto pod suncem!

HOTEL HORIZONT 4* Baška Voda

Hotel Horizont smješten je u Baškoj Vodi. Uz šetnicu, u okruženju borove šume tek 50 metara od poznate plaže „Nikolina“ koja je označena plavom zastavicom. Hotel Horizont udaljen je od centra mjesta 200 metara. Na pet katova hotel Horizont nudi ukupno 202 uređenih, dobro opremljenih soba i apartmana od kojih većina sa svojih balkona pruža pogled na more ili planinu.

Sobe: standard soba sa balkonom na morsku stranu - 20m2, max. zauzeće za 2 osobe; superior soba sa balkonom - 24 m2, max. zauzeće za 2 + 1 dijete do 12 god. GRATIS.

Opustite se kao nikada prije uz ponudu wellness i spa centra hotela Horizont. Wellness i spa prostire se na čak 2000 m2. U svojoj ponudi objedinjava sve što vam je potrebno za potpunu relaksaciju uma i tijela. SPA dio nudi bogat izbor bazena: unutarnji bazen, vanjski bazen, hidro-masažni bazen, kneipove kupke i kromatske tuševe. Oduševit će vas svijet sauna u kojem se nalaze finska sauna, ruska sauna, turska kupelj, slana sauna, tepidarium, aromarij i bio sauna. Wellness dio hotela Horizont u svojoj ponudi ima fitness, masaže, frizerski salon, kozmetički salon s bogatom ponudom usluga.

Restoran se nalazi u prizemlju hotela Horizont. Izvrsno je mjesto za organizaciju prigoda poput vjenčanja, banketa, domjenaka ili kojeg većeg događaja. U dijelu restorana koji je namijenjen za one koji žele intimniju atmosferu pogled se pruža na unutarnji i vanjski bazen hotela. Gostima servira buffet doručak i večeru raznovrsne internacionalne kuhinje. Uz uslužno osoblje i topli ambijent ovog restorana zadovoljstvo je zagarantirano.

U vaše slobodno vrijeme ispred hotela možete odigrati teniski meč ili u prizemlju zaigrati biljar.

Veselimo se vašem posjetu hotelu Horizont!

Prije kupnje obavezna provjera raspoloživih soba i termina s Hotelom, na broj 021/604-555! ODMAH po kupnji i primitku kupona obavezna potvrda rezervacije sobe i termina na e-mail: horizont@hoteli-baskavoda.hr! Prilikom rezervacije potrebno je navesti točan broj osoba i djece, kao i točnu dob djece. U suprotnom hotel nije obvezan izdati sobu po uvjetima kupona.