Kozmetički salon Arte Vita u Varaždinu donosi Vam paket 16 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela - ultrazvučna kavitacija, elektrostimulacija, limfna drenaža i SlimLine sauna, 77% popusta!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Postignite željene rezultate i dovedite svoje tijelo u formu! Paket Arte Vita uključuje 4 ultrazvučne kavitacije, 4 elektrostimulacije, 4 limfne drenaže i 4 SlimLine saune! Svi tretmani moraju se iskoristiti do 30.06.2019.

Ultrazvučna kavitacija je neinvazivna, sigurna, bezbolna i brza alternativa liposukciji koja omogućuje sigurno uklanjanje lokalnihmasnih naslaga, redukciju celulita i oblikovanje tijela. Najčešće se tretiraju trbuh, kukovi, bedra, unutrašnji dio koljena, nadlaktice i stražnjica; odnosno oni dijelovi tijela na kojima se nikakvom dijetom ne mogu vidno smanjiti naslage. Aparat koji koristimo u salonu za njegu lica i tijela Sub Rosa funkcionira kombinacijom ultrazvuka velike snage i niske frekvencije elektrostimulacije. Ultrazvučni valovi se prilagođavaju i usmjeravaju posebno za svakog klijenta, što omogućava i osigurava selektivno razbijanje masnih stanica. Na ovaj način koža, krvne žile i mišići ostaju zdravi.

Elektrostimulacija ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te reducira celulit. Ova se metoda odvija preko elektroda postavljenih na tijelo koji stimuliraju mišićnu reakciju tj. kontrakciju ili vibraciju.Metoda je učinkovita  za uklanjanje masnih jastučića na kritičnim dijelovima tijela kao što su trbuh, bedra i stražnjica. Elektrostimulacija ubrzava mršavljenje i oblikovanje tijela te u vrlo kratkom vremenu primjećujemo promjene na koži i tonusu. Metoda elektrostimulacije koristi električne impulse koji izazivaju kontrahiranje mišića dok je osoba u ležećem položaju.

Limfna drenaža može djelovati na pozitivan način što se tiče vašeg organizma. Korisna je u borbi protiv akni, bora, glavobolje, menstrualnih tegoba, a najveći naglasak stavlja upravo na njenu ulogu u borbi protiv celulita s kojim borbu vode žene diljem svijeta. Njezina učinkovitost leži u činjenici kako se samim postupkom uklanja višak tekućine iz vezivnog tkiva zbog čega dolazi do veće opskrbljenosti stanica kisikom. Pored toga pomaže kod uklanjanja svih štetnih tvari te pomaže kod boljeg izgleda same kože.Za sve one koji se odluče na tretman limfne drenaže u svrhu rješavanja celulita trebaju znati kako tretman traje oko pola sata tijekom čega djeluju razni valjci, koji prije svega djeluju na što bolje otvaranje limfnih zalistaka.Upravo tako prihvaćaju samu limfu i dreniraju je prema limfnim čvorovima i naravno srcu. 

SlimLine sauna ima predprogramirane programe za jednostavne terapije za cjeloviti gubitak tjelesne težine (programi mogu biti tako osmišljeni da omogućavaju različite učinke, tj. za mali, srednji ili znatni gubitak tjelesne težine). SlimLine kapsula predstavlja prvi sustav kapsule s medicinskim učinkom, koji omogućava gubitak tjelesne težine zahvaljujući integriranim sinergističkim tehnologijama: termalnom konvekcijom/ bliskim infracrvenim toplinskim zračenjem, terapijom intenzivnim LED diodama od 30W i 99-postotnim čistim kisikom.