Početak ljeta na predivnom Murteru uz 4 dana/3 noćenja u novouređenim Apartmanima Stella Adriatica uz korištenje fitnessa, wellness i relax zone za do 4 osobe već od 1249kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudu je uključeno i korištenje krovne terase za sunčanje s whirpoolom (s tušem i ležaljkama), parking! Kupon za opciju 1) vrijedi do 31.05., a za opciju 2) do 30.06.2019.!


Novouređeni Apartmani Stella Adriatica

Apartmani Stella Adriatica nalaze se u Murteru, u blizini lijepo uređene plaže i centra grada. Kuća ima sedam apartmana na tri etaže. Svi apartmani su novo uređeni, modernog dizajna, prostrani, s privatnim balkonima. Sve jedinice imaju dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom, spavaću sobu i vlastitu kupaonicu. Kontinentalni doručak poslužuje se svakog jutra u prizemlju kuće. Spa i wellness sadržaji, uključujući whirlpool, saunu i fitness centar, na raspolaganju su gostima tijekom njihovog boravka u apartmanu. 


U sklopu objekta nalazi se roštilj i vrt za dan i večer. Na krovu kuće nalazi se krovna terasa s prekrasnim pogledom, s masažnom kadom i prostorom za sunčanje, također na raspolaganju gostima. Gosti također mogu koristiti ograđeno parkiralište pored kuće. Šibenik je udaljen 34 km od Stella Adriatice, a Vodice 24 km od objekta. Zračna luka Zadar udaljena je 84 km.


Opremljenost apartmana

Svi apartmani pružaju smještaj za dvije osobe, ali zbog sjedeće garniture koja se pretvara u ležaj sa nadmadracem moguć je smještaj četiri osobe. Kuhinja je opremljena hladnjakom, ledenicom, pločom za kuhanje, pećnicom, priborom za jelo. Kupaonica je opremljena ručnicima i sušilom za kosu. Dnevni boravak je opremljen TV/SAT, klima uređajem. Spavaća soba je opremljena posteljinom. Gostima je na raspolaganju neograničeno korištenje WI-FI. Objekt ne sadrži lift. Nepokretnim osobama omogućen je pristup u apartman broj 1.


Opustite se i uživajte u Wellness & Spa oazi

Boravkom u Stella Adriatica apartmanima prikupit ćete novu snagu i energiju, a ovdje Vam opisujemo izbor mogućnosti koje nudimo u našem Wellness & Spa centru.


Privatni spa - možete ga koristiti uz prethodnu rezervaciju termina na recepciji. Prostor sadrži finsku saunu i prostor za opuštanje s whirpool bazenom.
- Prostorija za kardio fitness i teretana
- Opuštajući i kozmetički tretmani - masaže, kozmetika, pedikura i manikura, oblozi i paketi za uživanje i opuštanje. 
Informacije o rezervaciji termina i cjenik molimo potražite na recepciji.


Za cijene i uvjete korištenja raspitajte se na našoj recepciji.

SPA bistro koji se nalazi na našoj recepciji poslužuje osvježavajuća pića, pjenušac i voće u prostor privatnog spa.