PodržimoNaše

Mjesečeva dijeta od Enciana! 2 čaja uz 50% popusta te mogućnost dostave za cijelu Hrvatsku!

76 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz mjesečevu dijetu moguće je izgubiti i 2 kilograma u jednom danu! Uklanja suvišnu tekućinu iz tijela, smanjuje celulit, čisti probavni sustav, ubrzava metabolizam te obuzdava apetit! Popust od 50% popusta te mogućnost dostave u cijelu Hrvatsku!

Čaj peterostrukog djelovanja:

uklanja tzv. vodene kilograme tj. suvišnu tekućinu iz tijela
uklanja toksine i otpadne tvari čime lomi celulit
čisti probavni sustav
ubrzava metablizam čime uništava suvišne masnoće
obuzdava apetit.

Gratis: kalendar mjesečeve dijete unutar pakiranja

Sastojci: breza, kopriva, bazga, matičnjak, lipa, krkovina

Priprema: 2 velike žlice čajne mješavine preliti litrom kipuće vode, ostaviti poklopljeno 30 minuta i zatim procijediti.

Način primjene: Nezaslađen čaj piti između obroka 3-4 puta dnevno. Čaj piti tijekom perioda od 2 mjeseca.

Svatko tko ima problema s prekomjernom težinom, barem povremeno poželi da ih se brzo riješi. Jedna metoda može biti pomoću mjesečeve dijete, jedne od najstarijih poznatih kura mršavljenja. Prakticiranjem ove dijete može se izgubiti i dva kilograma u jednom danu. Osnovica ove dijete je jednodnevni post u točno određeno vrijeme mjesečeve mijene. Uspješnost ove dijete temelji se na teoriji da količina vode koju će tijelo zadržati ili izbaciti ovisi o snazi Mjesečeve gravitacijske sile. Ta snaga Mjeseca posebno je očigledna u dane lunarnih mijena. Drugim riječima, Mjesečeva dijeta tvrdi da tjelesne tekućine, kao i sva mora svijeta, nastoje slijediti ritam plime i oseke. Tijekom nastupa nove lunarne faze organizam najjače izlučuje suvišnu tekućinu, a post u ta 24 sata daje najbolje rezultate.

Kakvi su rezultati?

Prosječna osoba može izgubiti tijekom 24-satnog gladovanja 2-3 kilograma, koji se - što je najljepše - ne vraćaju odmah jer ova dijeta stimulira eliminaciju suvišne tekućine i sljedećih nekoliko dana. Dakako, konačne brojke ovise o svakom posebice, njegovom metabolizmu i izbalansiranosti prehrane. Napomenimo da je ova dijeta najdjelotvornija u sklopu jedne veće dijete kroz dulje razdoblje.

24 sata se ne smije jesti. A piti?

Dozvoljeni su voćni i povrtni sokovi s malo šećera. Zabranjeno je mlijeko, gazirana pića i alkohol. Kava se može uzimati u manjim količinama. Mi preporučujemo MJESEČEVU DIJETU ČAJ iz dva razloga: prvo, jer je puno ugodnije popiti toliku količinu čaja nego vode, te drugo, jer čaj svojim biljnim sastavom pojačava efekte mjesečeve dijete. Uz ovu dijetu, mnogi svjedoče, koža postaje ljepša pa se preporuča svima s aknama. Nemoguće je jamčiti da će svatko tko započne s Mjesečevom dijetom izgubiti baš 2-3 kg: veće šanse imaju osobe s puno kilograma. No, u svakom slučaju, težina se gubi, a to je najvažnije.

Kada početi s mjesečevom dijetom?

U svakoj kutiji čaja nalazi se detaljni plan Mjesečeve dijete. Tu su točne satnice kada nastupa svaka m. mijena do kraja godine. Dakle, u vašoj najbližoj ljekarni potražite čaj Mjesečeva dijeta s istoimenim kalendarom.

Kakve su koristi od samog čaja?

Čaj izvanredno potiče izlučivanje suvišne tekućine, regulira metabolizam, daje osjećaj sitosti, čisti organizam, a posebice probavni sustav. Nema štetnih nuspojava i preporuča se svima.