Proljeće u prekrasnim Šimunima uz odmor u hotelu Villa Olea na 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja s doručkom za 2 osobe uz korištenje bazena i jacuzzija već od 749 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Birajte između 3 dana/2 noćenja ili 6 dana/5 noćenja s doručkom i uživajte u zelenoj oazi Šimuna! Kupon vrijedi isključivo u terminu od 24.05. do 10.06.2019.!

Villa Olea:
Dobro došli u Villu Olea, mali obiteljski hotel, smještenu u Šimunima, zelenoj oazi jedinstvenog otoka Paga.
Okruženo borovima, crnikom i maslinama, ovo malo ribarsko mjesto na jugozapadnoj strani otoka Paga čini se idealnim mjestom za vaš odmor.
Neka vaš odmor započne na terasi našeg restorana uz čašu domaćeg crnog paškog vina s kojom fetom slavnog paškog sira. Neka vam miris borova i zvuk zrikavaca dočaraju Šimune.

Restoran i pizzeria Villa Olea
Nudimo vam bogatu paletu jela pripremljenu prema originalnoj i tradicionalnoj recepturi našeg restorana.
Jela za svako doba dana, od toplog doručka, do raznolikog ručka uz obvezne dnevne akcije te, naravno, večera uz zvukove gitara, pjesmu klapa, ovisno o ponudi.


Preporučamo da dan započnete mediteranskim doručkom, za ručak da probate neku tjesteninu, pizzu, jednu od mnogobrojnih salata, no ostavite mjesta tako da dan završite uz čašu crnog vina *Vina otoka Paga*, koju fetu pravog paškog sira.

Šimuni:
Šimuni su malo ribarsko selo smješteno na jugozapadnoj strani otoka Paga, udaljeni svega 15 minuta vožnje od trajektnog pristaništa Žigljen.
Šimuni se sastoje od tri prirodne uvale; u sjevernoj uvali smjestila se ACI Marina Šimuni koja, sa 150 vezova u moru i 30 suhih vezova, pruža sigurno utočište i usidrenje plovilima. U marini se nalazi slip za spuštanje u more plovila dužih do 8 m, te dizalica za dizanje plovila težih do 15 t.
Središnja uvala je namijenjena ribarskim brodicama kojima služi kao luka, ali i mjesto prodaje netom ulovljene ribe.
U trećoj, južnoj uvali smjestila se pješćana plaža duljine 2 km koja pruža užitke mnogobrojnim turistima; sunčanje na vrućim­ stijenama, dremuckanje u hladu borova uz pjesmu zrikavaca, idealne vjetrove za surfing, kristalno čisto more za ronjenje i podvodni ribolov, prostor za skijanje na vodi, skrivene dijelove idealne za naturiste.


Nedaleko je smješten drugi najveći autokamp na otoku Pagu, autokamp Šimuni. U njemu se nalazi mali sportski centar (odbojka na pijesku, tenis), dućan, grill-restaurant, punionica plina i diving-centar.
Mjesto nije prometno i idealno je za šetnju, rolanje, vožnju biciklom. Na idealnom smo mjestu za jedno- ili višednevne izlete; stari gradovi (Senj-40 km, Zadar-50 km, Split-220 km), nacionalni parkovi (Kornati-60 km, Starigrad Paklenica-70 km, Slapovi Krke-150 km, Plitvička jezera-190 km).