Salon za masažu "Physis" u Zagrebu poziva Vas na 1 sat vrhunskog opuštanja! Aromaterapeutska sportska, klasična ili relax masaža vrhunskim uljima u trajanju od 60 minuta za samo 99 kn!

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz stres aromaterapijom je moguće liječiti širok niz simptoma i boljki, uključujući bolove u tijelu i mišićima, glavobolje i migrene, probleme dišnog i probavnog sustava, probleme s cirkulacijom, simptome menopauze i menstruacije, depresiju... Kupon vrijedi do 25.06.2019.!

Ako volite prirodne metode održavanja zdravlja, okrenite se eteričnim uljima.

Aromaterapeutska masaža je umijeće iscjeljivanja koje koristi eterična ulja aromatičnih biljaka i drveća za očuvanje smirenosti tijela i uma.

Mnoga ulja djeluju blagotvorno na zdravlje. Uz stres aromaterapijom je moguće liječiti širok niz simptoma i boljki, uključujući bolove u tijelu i mišićima, glavobolje i migrene, probleme dišnog i probavnog sustava, probleme s cirkulacijom, simptome menopauze i menstruacije, depresiju...


Kao bazno ulje koristi se ulje badema, koristimo 100% prirodna eterična ulja prilagođena vašim potrebama. Eterično ulje lavande, ružmarina, mente, limuna, mirta, đumbir, bor... Svako ulje ima određeno svojstvo i djelovanje. 

Aromaterapijskom masažom nanosimo mješavinu ulja na kožu, molekule ulja ulaze u kožu kroz pore, putem krvi i limfe te kolaju po cijelom organizmu. Mješavinu ulja prilagođavamo Vašim potrebama, sve detalje za odabir ulja kreiramo tokom ragovora i dogovora termina.