Na samo 300 m udaljenosti od jedne od najljepših plaža Jadrana-Soline u Biogradu na Moru, u prekrasnoj borovoj šumi smješten je hotel Albamaris***... Boravak djece do 7 godina uključeno u cijenu (na 3.ležaju)! Kupon se može iskoristiti isključivo od 15.06.19. do 07.07.19. Isključeni termin 26.-29.06.19.!


Hotel Albamaris*** – Biograd na Moru

Na samo 300 m udaljenosti od jedne od najljepših plaža Jadrana-Soline u Biogradu na Moru, u prekrasnoj borovoj šumi smješten je hotel Albamaris***. Svojom raznovrsnom ponudom kao i visokom kvalitetom usluge učinit će Vaš odmor nezaboravnim. Svega 100 m dalje od hotela nalazi se teniski centar koji je opremljen s 20 vrhunskih teniskih terena, a do središta Biograda može se stići za manje od 5 minuta ugodne šetnje kroz borovu šumu. 


Mogućnost organiziranja izleta u NP Krka, Kornati, park prirode Vransko jezero, karte za Fun park Mirnovec - informacije na licu mjesta.

Biograd na Moru smješten je na Zadarskoj rivijeri nadomak čarobnih kornatskih otoka, koji često nazivaju „raj za nautičare“ zbog raznolikih uvala i plaža. Biograd na Moru idealna je destinacija za sve rekreativce i ljubitelje aktivnog odmora (odbojka na pijesku na plaži Soline, biciklistička staza od Biograda do Parka prirode Vransko jezero, škola ronjenja, tenis..).

 

Zbog zanimljivog geografskog položaja u srcu Jadranske obale i u okružju nacionalnih parkova (Kornati, Paklenica, Slapovi Krke, Plitvička jezera) i parkova prirode (Vransko jezero); Biograd na Moru nudi svojim gostima brojne organizirane izlete u najljepše krajeve Hrvatske.

Biograd na Moru
Biograd je stari hrvatski kraljevski grad, ne propustite u Biogradu posjetiti župnu crkvu Sv. Stošije iz 18. stoljeća, ostatke bazilike Sv. Ivana Evanđeliste, zavičajni muzej. 2007. godine Biograd je dobio prestižnu nagradu Srebrni cvijet Europe. Biograd je i poznato nautičarsko mjesto sa dvije marine, Kornati i Šangulin s oko 1000 vezova. U marinama djeluju charter tvrtke koje nude plovila u najam sa ili bez skipera. Vrhunac ljeta je tradicionalna Biogradska noć koja se održava svake godine 4. kolovoza, a posvećena je Danu pobjede i domovinske zahvalnosti. Najnovija i najpopularnija atrakcija od prošle godine u Biogradu je Fun park Biograd kojeg nazivaju hrvatski Gardaland.


Opremljenost hotela:

COMFORT SOBA - sobe s balkonom 
TWIN ili DOUBLE za dvije osobe s mogućnošću trećeg ležaja, tuš / WC, telefon, SAT TV, led TV, WI-FI, klima
COMFORT SOBA - sobe s francuskIm balkonom
DOUBLE za dvije osobe, tuš / WC, telefon, SAT TV, led TV, WI-FI, klima

UDALJENOSTI

Plaža (pješčana i šljunčana): 300 m 
Centar: 600 m 
Tenis: 100 m
Zadar: 23 km 
Zračna luka: 25 km 
A. kolodvor: 600 m
Odbojka na pijesku: 300 m 
Dom zdravlja: 200 m 
Fun park Biograd: 3 km
Nacionalni park Krka: 67 km

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona na 023 335 766 ili 091 2399 301 ili e-mail: biograd@hotelalbamaris.com ( poslati i kod kupona nakon potvrde raspoloživosti).