Lipanj i Farus Travel pozivaju Vas na uživanje u uvali Soline na otoku Krku uz 3 dana/2 noćenja u apartmanu za 2, 3 ili 4 osobe...već od 499kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: troškove čišćenja, troškovi posteljine i ručnika, parking, režijski troškovi! Kupon vrijedi za 2 do 4 osobe, ovisno o opciji! Kupon vrijedi do 15.06.2019.!

AP-07-OK - Otok Krk  

Kuća se nalazi se u oazi mira u uvali SOLINE na OTOKU KRKU. Apartman okružen je zatvorenim posjed s livadom, cvijećem i grmljem. Vlasnik je nastanjen trajno u kući (sa posebnim ulazom). Za samostalnu uporabu stoji na raspolaganju: vrtni namještaj i gril. Kućni ljubimci na upit uz nadoplatu. Klima se naplaćuje 5.00 Eur/dan. Dodatni ležaj se prema potrebi također naplaćuje 6.00 Eur/dan


Mjestašce Soline poznato je po predromanskim solanama, a u novije vrijeme po zapaženijoj turističkoj ponudi u privatnom smještaju i ljekovitom blatu za liječenje kostobolje. Zaštićena uvala i plitko toplo more kao i povoljni klimatski uvjeti omogućuju kupanje i razne sportove na moru već od svibnja do kasne jeseni. Osim ljekovitih svojstava, mazanje blatom pruža i dodatni ugođaj egzotičnog ljetovanja pa je uvala sve privlačnija atrakcija kako za djecu, tako i za odrasle. 


Vrste plaža: pješčana plaža sa ljekovitim alagama/blatom/poznata po svojoj posjećenosti zbog reumatskih tegoba, plaža sa borovom šumom, te plaža sa zelenim livadama tik uz more.